دادستان عمومی و انقلاب شهرستان جیرفت گفت: طی اقدامات منسجم اطلاعاتی توسط ماموران اداره کل اطلاعات استان کرمان، اعضای یک باند واردات مکمل ها و داروهای غیر مجاز ورزشی شناسایی شدند.
 قاضی Judge حسین سلامی افزود: بلافاصله دستور قضایی برای شناسایی انبارها و دستگیری متهمان صادر شد و در این زمینه چهار متهم به همراه مقادیر زیادی دارو و مکمل های ورزشی دستگیر شدند.
وی اظهارکرد: متهمان به صورت شبکه ای و سازمان یافته داروی قاچاق Contraband و مکمل های ورزشی را از کشور امارات وارد استان های هرمزگان و کرمان و سپس به توزیع گسترده آن در سطح استان کرمان و کشور اقدام می کردند.
این مقام قضایی با بیان این که طبق قوانین،این مکمل های تغذیه ای و ورزشی باید توسط نهادها و موسسات مورد تایید وزارت بهداشت ،درمان و آموزش پزشکی وارد و توزیع شود،تصریح کرد: خرید و فروش مکمل‌های ویتامینی توسط مربیان ورزشگاه‌ها و بدن سازی‌ها و عطاری ها غیر قانونی است و باید توسط پزشک Doctor تجویز و تنها در داروخانه ها عرضه شود.
وی با اشاره به این که اعضای این باند اقدام به فروش کالاهای قاچاق خود در باشگاه های ورزشی بدن سازی می کردند، خاطرنشان کرد:دستگیری اعضای این باند هیچ ارتباطی با داروخانه ها نداشته است.وی یادآورشد:پرونده متهمان در شعبه دوم بازپرسی دادسرای عمومی و انقلاب جیرفت تشکیل شد و متهمان برای تکمیل تحقیقات و تعیین ارزش ریالی کالاهای مکشوفه از طریق اداره گمرکات استان، با اعطای نیابت به دادسرای عمومی و انقلاب شهرستان کرمان منتقل شدند. وی درپایان تصریح کرد: مکمل های ورزشی قاچاق آسیب جدی به سلامت جوانان و ورزشکاران می زند بنابراین نیاز است به سامان دهی مکمل ها توجه شود.

پایان خبر / رکنا / کدخبر 406219
  • فیلم/ نگاهی به استایل هنرمندان در مراسم تجلیل از اهداکنندگان عضو / از تیپ مینیمال فریبا نادری تا گردنبند خاص نفیسه روشن