پیدا شدن جسد تکه تکه یک زن در خیابان +عکس
رکنا: پلیس جسد زن جوانی را که در خیابان به قتل رسیده بود پیدا کرد.
به گزارش گروه ترجمه رکنا، پلیس Police آتلانتا جسد زن جوانی را در خیابان کنار خودروی شخصیاش پیدا کرد.
طبق گزارش پلیس، جسد متعلق به زن جوانی به نام لاواندا فینکلا 35 ساله بوده که به طور مشکوکی به قتل Murder رسیده است.
تحقیقات این طور نشان داده شده که مرگ به قدری وحشتناک و دلخراش بوده که بعضی استخوان های لاواندا از گوشت بدنش به بیرون زده و ناخن هایش کشیده شده بود.
طبق گزارش پزشک Doctor قانونی قبل از قتل به شدت زن جوان را مورد شکنجه Torture قرار دادند و علائمی از تعرض وحشیانه به روی بدنش دیده شده است.
طی آخرین تحقیقات، لاواندا در یک فست فود کار می کرده که اخیرا با مدیریت رستوران به مشکل خورده بود و برخی کارکنان معتقدند که رئیسشان آدمی هوسباز است و امکان دارد که او به خاطر کینه از رد درخواست تمکینش توسط لاواندا او را کشته باشد.
پلیس در حال تحقیقات بیشتری است و در حال حاضر مظنون اصلی تحت بازجویی قرار گرفته است.
-
آسیب خانه های مسکونی خراسان شمالی در اثر سیل + فیلم