به گزارش گروه جنایی رکنا، بیست و هفتم آذر ماه سال ۹۶ درگیری چند پسر جوان در یکی از خیابان های ورامین به خون کشیده شد و در آن میان پسر ۲۲ ساله ای به نام محمد اسماعیل جان سپرد. در بررسی ها روشن شد محمد اسماعیل از سوی پسر ۲۰ ساله ای به نام احمد مورد حمله قرار گرفته است .به این ترتیب احمدبازداشت شد.

وی در بازجویی ها گفت: من و دوستانم در خیابان ایستاده بودیم که محمد اسماعیل و دو نفره از دوستانش سر رسیدند. رسیدن آنها همیشه ما را مسخره می‌کردند. محمد اسماعیل به خاطر چشم های بادامی ام مرا مغول صدا می زد. چند بار به او تذکر داده بودم اما گوشش بدهکار نبود.آن روز هم محمد اسماعیل بار دیگر مرا مسخره کرد. من که عصبانی شده بودم با او درگیر شدم. من و دوستانم چاقوکشیدیم و دین محمد اسماعیل و دوستانش هم با آچار و چوب به سمت ما حمله کردند. من برای دفاع از خودم و دوستانم یک ضربه با چاقو به شاهرگ محمد اسماعیل زدم.

به دنبال اعتراف های این پسر،سایر شرکت کننده ها در دعوا نیز بازداشت شدند. اما در این میان احمد اعترافات قبلی اش را پس گرفت خودش را بی‌گناه خواند .

وی ادامه داد: قبول دارم در دعوا چاقو در دست داشتم اما سایر شرکت کننده ها در دعوا هم. چاقو داشتند ممکن است یکی از آنها با چاقو به شاهرگ احمد ضربه زده باشد.

پرونده این جنایت Crime با صدور کیفرخواست به شعبه چهارم دادگاه کیفری یک استان تهران فرستاده شد تا به زودی متهمان از خود دفاع کنند.

پایان خبر / رکنا / کدخبر 388829
  • چرا از رهبر سوم انقلاب هیچ صدایی منتشر نمی‌شود؟ + فیلم

اخبار تاپ حوادث