ادامه تلاش برای نجات مصدوم حادثه حفاری غیرمجاز تا بامداد روز سهشنبه
2 کشته و مصدوم و 3 بازداشتی حاصل حفاری غیرمجاز در جوارم سوادکوه
حوادث رکنا: یککشته، یکمصدوم و 3 بازداشتی حاصل حفاری غیرمجاز در منطقه جنگلی جوارم سوادکوه بود که تلاش برای نجات مصدوم حادثه حفاری غیرمجاز تا صبح امروز ادامه داشت.
حفاری غیرمجاز در منطقه جوارم بخش زیراب شهرستان سوادکوه یک کشته و یک مصدوم داشت.
5 حفار و بلد راه که برای حفاری غیرمجاز در عمق چند کیلومتری جنگل منطقه جوارم حضور داشتند با رانش خاک در هنگام حفاری غیرمجاز روبرو شدند که عوامل انتظامی، اورژانس، هلالاحمر، میراثفرهنگی و سایر ادارات مرتبط از شب گذشته در محل حادثه Incident حاضر شدند و نجات مصدوم این حادثه و انتقال جسد یکی از این حفاران تا ساعت 2 بامداد ادامه داشت و در این زمینه 3 نفر هم توسط کلانتری زیراب بازداشت شدند.
مشاهده اولیه خبرنگار خبرگزاری فارس در منطقه حفاری غیرمجاز از برداشت انبوه خاک به اندازه یک کامیون و وجود تجهیزات حفاری حکایت دارد.
ریزش دیواره حفاریشده به دلیل سُستبودن خاک جنگلی باعث زیرآوارماندن و قرارگرفتن سنگ برروی سینه یکحفار و مصدومشدن حفار دیگر شده است.
-
فیلم بغض اصغر سمسارزاده در 86 سالگی/ «تنها آرزویم این است که دوباره بازی کنم»