دسیسه شوم صابرعلی با عکس های دختر 14 ساله / این مرد متاهل بود ! + عکس

به گزارش گروه ترجمه رکنا، صابرعلی 45 ساله به عنوان شکارچی اینترنتی دختران  در انگلستان شناخته شد و به 15 ماه زندان محکوم شد .

او در اعترافات خود گفت به دختر 14 ساله  پیشنهاد دوستی دادم و با ابراز علاقه بسیار او را عاشق خود کردم تا به رابطه  با یک دختر دست پیدا کنم. من با این که متاهل هستم اما می خواستم با زنان گوناگونی رابطه داشته باشم .

من به دانش آموز 14 ساله پیشنهاد رابطه کثیف را دادم و بالاخره پس از مدتی قبول کرد اما نمی دانم چطوری متوجه متاهل بودنم شد که زیر همه چیز زد و به من توهین کرد من هم با تهدید گفتم عکس های مختلفی از تو دارم در حالی که نیمه برهنه هستی و اگر با من راه نیایی من عکس ها را پیش دوستانت و خانواده ات یا در مدرسه پخش می کنم و او را ترساندم . من همیشه با گفتن اینکه من دوست پسر اجتماعی تو هستم از دختران اخاذی می کردم و عکسهایشان را به دست می آوردم .

دختر دانش آموز پس از متوجه شدن نیت شوم این مرد شیطان Evil صفت به پلیس Police انگلستان مراجعه کرد و درخواست پیگیری این موضوع را داشت که طبق گزارشات پلیس آن ها توانستند صابرعلی را در خیابان نزدیک خانه اش گیر بیندازند و دستگیر کنند .

پایان خبر / رکنا / کدخبر 378043
  • پزشکیان: ما از هیچ‌یک از مردم دنیا پایین‌تر، کم‌هوش‌تر یا بی‌انگیزه‌تر نیستیم

اخبار تاپ حوادث