خودکشی عامل قتل در عید زنجان
رکنا: رئیس پلیس آگاهی استان زنجان از خودکشی قاتل نوروزی خبر داد و گفت: قاتل پسر جوان زنجانی که در درگیری دوست خود را به قتل رسانده بود، دیروز دست به خودکشی زد اما همدست وی دستگیر شد.
«جعفر رحمتی» ، با اشاره به وقوع یک فقره قتل Murder در روزهای نخست سال و مرگ جوان 27 ساله، اظهارکرد: جسد این جوان در روستای کوشکن کشف شد و مأموران آگاهی بلافاصله وارد عمل شدند تا قاتل The Murderer و یا قاتلان احتمالی را شناسایی و دستگیر کنند.
وی با بیان اینکه این جوان براثر برخورد چاقو و خونریزی زیاد جان خود را از دست داده بود، تصریحکرد: در بررسی اولیه مشخص شد مقتول با دو تن درگیری داشته است که پس از مواجه با این ادله بلافاصله ماموران وارد عمل شدند، هرچند قاتل براثر فشار روحی وارده بهخاطر قتل، خودکشی Suicide کرده و در نامهای با ابراز پشیمانی به کار خود اعتراف کرده است.
این مقام انتظامی ادامه داد: البته برادر قاتل نیز در این درگیری حضور داشته که وی توسط پلیس Police دستگیر و تحقیقات نهایی در این رابطه در حال انجام است. گفتنی است بنا به شواهد قاتل دارای اختلالات روحی و روانی بوده است.
رحمتی همچنین به وقوع یک فقره قتل در شهرستان ابهر و کشته شدن جوان چوپان نیز اشاره کرد و گفت: تحقیقات در این رابطه ادامه دارد و بهزودی نتایج کار اعلام خواهد شد.برای ورود به کانال تلگرام ما کلیک کنید.
-
فیلم / شهید لاریجانی چگونه شناسایی شد ؟! / روایت تازه سردار کوثری از نحوه شهادت لاریجانی و فرزندش / فقط یک تماس !
ارسال نظر