پلیس پایتخت در کانال تلگرامی منتسب به خود نسبت به انتشار ویدئویی برخورد پلیس Police با دختری که اقدام به کشف حجاب کرده بود واکنش نشان داد.

پلیس در کانال خود ضمن انتشار ویدئویی قبل از برخورد پلیس با دختر نوشت:

تردد و حاضر شدن در معابر و انظار عمومی بدون حجاب شرعی مشمول تبصره ماده ۶۳۸ قانون Law تعزیرات است که تا دو ماه حبس داشته و قابل تبدیل به مجازات جایگزین حبس بوده و حبس اعمال نمی شود.

لکن تشویق مردم به نداشتن حجاب مشمول بند دوم ماده ۶۳۹ خواهد بود که یک تا ده سال حبس دارد و قابل تبدیل به مجازات جایگزین حبس نیست.

این جرم Crime از جرائم مشهود بوده و پلیس موظف است با جرم برخورد نماید و شکستن قانون درهمه جای دنیا مواجهه پلیس را در پی دارد و اگر در نیروی انتظامی با جرم مشهود مقابله نکند خود مرتکب جرم و تخلف شده و قابل پیگرد قانونی است.برای ورود به کانال تلگرام ما کلیک کنید.

پایان خبر / رکنا / کدخبر 360057
  • فیلم / تصویر چهره باز و شگرد دزد سریالی طلا فروشی های چهارراه استانبول تهران + گفتگو با مرد طلافروش

اخبار تاپ حوادث