دستگیری 3 نفر ارازل و اوباش در شهرستان خلیل آباد
حوادث رکنا: فرمانده انتظامی شهرستان خلیل آباد از دستگیری 3 نفر ارازل و اوباش در یک ماموریت پلیس خبر داد.
" سرهنگ دوم ولی اله غلامی " فرمانده انتظامی شهرستان خلیل آباد در تشریح این خبر گفت : طی تماس تلفنی شهروندان با مرکز 110 مبنی بر پرتاب سنگ و نارنجک دستی به سمت خودروهای عبوری توسط افراد ناشناس در محور خلیل آباد به کاشمر حوالی روستای دهنو اکیپی از ماموران کلانتری مرکز به محل اعزام شدند.
▪️وی بیان کرد : با حضور مامورین در محل سه نفر از ارازل و اوباش سابقه دار در محل شناسایی که به محض دیدن مامورین با موتورسیکلت از محل متواری و داخل طویله ای در باغات اطراف مخفی شدند.
▪️سرهنگ دوم غلامی اظهار داشت: با هماهنگی مقام قضایی و اعزام نیروهای کمکی به محل با استفاده از شیوه و شگردهای پلیسی متهمین در محل دستگیر و به مقر انتظامی دلالت شدند.
▪️وی در پایان خاطر نشان کرد ، در این خصوص از متهمین دو عدد چاقوی ضامن دار ،یک عدد قمه و آلات و ادوات شرب و خمر از آنان کشف و پرونده ای در این خصوص تشکیل و به مقامات قضایی معرفی شدند.برای ورود به کانال تلگرام ما کلیک کنید.
-
فیلم از طرز تهیه غوره مسما گیلانی