شبکه بزرگ سرقت با 40  دزدی شبانه در سرخس متلاشی شد

پلیس، سردار« قادر کریمی» در تشریح این پرونده گفت : در پی افزایش سرقت Stealing کابل های برق در شهرستان سرخس در تمامی مسیرهای شهری و روستایی و نقاط شهری که بر اساس برآوردهای اولیه خسارت 600 میلیون ریالی به شبکه توزیع برق وارد کرده بود تحقیقات پلیسی آغاز شد.

فرمانده ارشد انتظامی استان خراسان رضوی افزود: با توجه به حجم سرقت های انجام شده و گستردگی حوزه فعالیت مجرمانه سارقان ، کارآگاهان پلیس آگاهی دریافتند که با یک گروه سازمان یافته از سارقان حرفه ای طرف هستند.

وی گفت: تیم های مبارزه با سرقت پلیس سرخس با هدایت های سرهنگ دماوندی ، فرمانده انتظامی این شهرستان تحقیقات علمی خود را ادامه داده و به سرنخ هایی دست یافتند که منجر به چهره زنی و شناسایی یکی از عاملان اصلی سرقت ها شد.

فرمانده انتظامی خراسان رضوی افزود: تحقیقات بعدی پلیس با اقدامات گسترده اطلاعاتی به ادله و مستنداتی رسید که نشان می داد 11 سارق حرفه ای از اعضای اصلی شبکه بزرگ سرقت هستند.

وی گفت: کارآگاهان زبده پلیس آگاهی سرخس در ادامه تحقیقات علمی خود دریافتند دو سرکرده باند از سارقان حرفه ای کابل در گذشته بوده اند که به علت اختلاف و مشکلات شخصی از یکدیگر جدا شده و هر کدام اقدام به تشکیل گروهی از سارقان و واگذاری مناطق مختلف شهر به یک گروه از کارآموزان خود کرده اند.

سردار کریمی با اشاره به حضور یک مالخر به عنوان سرشاخه گروه ادامه داد : در پی شناسایی تمامی اعضای این شبکه بزرگ سرقت ، کارآگاهان پس از هماهنگی با مقام قضایی در اقدامی غافلگیرانه 6 نفر از متهمان را در مخفیگاه شان دستگیرکردند.

وی گفت: متهمان در برابر مستندات موجود اعتراف کردند که کابل های سرقتی را به یک مالخر به عنوان سرشاخه گروه می فروختند و بلافاصله با هماهنگی مقام قضایی فرد مورد نظر نیز دستگیر شد.

این مقام انتظامی با اشاره به اینکه تلاش پلیس Police برای دستگیری 4 سارق متواری ادامه دارد افزود : با دستگیری این افراد و کشف ادله جرم Crime در محل سکونت آنان راز بیش از 40 پرونده سرقت کابل برق در شهرستان سرخس آشکار شد.برای ورود به کانال تلگرام ما کلیک کنید.

درباره این خبر سوالی دارید؟ در نظرات از رکنا بپرسید. پایان خبر / رکنا / کدخبر 355838
  • جایزه ویژه اسپانیا به مسی رسید / فیلم