به گزارش گروه حوادث رکنا، ماموران پلیس Police آبادان در پی برخورد با فروشندگان قرصهای روانگردان و ماری جوانا عملیات پلیسی را در دستور کار خود قرار دادند.

ماموران کلانتری 13 قدس و 15 کارون و ماموران اداره مبارزه با مواد مخدر Drugs آبادان در عملیات های هماهنگ یک ماه گذشته موفق به دستگیری 50 عامل فروش قرص های روانگردان و ماری جوانا در مناطق جرم Crime خیز آبادان شدند.

تعدادی از متهمان برای فروش مواد مخدر در زمان فروش قرص های روانگردان و ماری جوانا در جلوی مدارس دخترانه و پسرانه دستگیر شدند.

بنا به این گزارش، متهمان برای سیر مراحل قانونی در اختیار مقام قضایی قرار گرفته اند.برای ورود به کانال تلگرام ما کلیک کنید.

علی رنجکش

پایان خبر / رکنا / کدخبر 352058
  • فیلم / نگاهی به چیدمان باکلاس و فوق العاده شیک خانه شهرام حقیقت دوست بازیگر سریال خداحافظ بچه/ از پرده های نقره کوب تا شومینه کلاسیک