17 مهر سال گذشته مرگ مشکوک مردی در خانه‌اش در شهرستان نکا به پلیس Police گزارش شد. پس از حضور پلیس در محل مشخص شد، مرد جوان بر اثر تزریق موادمخدر فوت شده است. موضوعی که پزشک حاضر در محل هم آن را تائید کرد.

همسر این مرد در تحقیقات مدعی شد، شوهرم هر از گاهی مواد مخدر Drugs مصرف می‌کرد. امروز هم در خانه تزریق کرد و بر اثر آن دچار ایست قلبی شد.

به دلیل این‌که خانواده این مرد شکایتی در این باره نداشتند و گزارش پزشک حاضر در محل نیز مرگ بر اثر تزریق موادمخدر را تائید می‌کرد، جسد دفن شد.

با گذشت 15 ماه از این ماجرا، ماموران به سرنخ‌هایی دست یافتند که نشان می‌داد این مرد به قتل Murder رسیده و مرگش بر اثر تزریق موادمخدر صحنه‌سازی بوده است. با کشف این سرنخ رسیدگی به این پرونده در دستور‌کار ماموران پلیس آگاهی مازندران قرار گرفت.

سرهنگ ذبیح‌الله پهلوانی، رئیس پلیس آگاهی مازندران در این باره گفت: در نخستین گام به تحقیق از همسر مقتول پرداخته شد که او اظهارات مشابه‌ای را تکرار کرد و مدعی بود همسرش بر اثر تزریق موادمخدر جان باخته است. این درحالی بود که تحقیقات نشان داد، او پس از مرگ شوهرش با مرد دیگری آشنا شده و با او ازدواج کرده است.

وی ادامه داد: بازجویی‌های فنی و پلیسی ادامه داشت تا این‌که زن جوان لب به اعتراف گشود و راز قتل شوهرش را فاش کرد.

متهم درباره انگیزه جنایت Crime عنوان کرد، سال گذشته با مردی آشنا شده و به او علاقه‌مند شدم. ما قصد داشتیم با هم ازدواج کنیم اما شوهرم سد راه ما بود. به همین خاطر تصمیم به کشتن Killing او گرفتیم. براساس نقشه، شوهرم را با داروی خواب‌آور بیهوش کرده و بعد همدستم به او مواد مخدر تزریق کرد. شوهرم گاهی مواد مصرف می‌کرد و کسی به ماجرا شک نمی‌کرد. وقتی از مرگ همسرم مطمئن شدیم به دروغ اعلام کردیم بر اثر مصرف مواد ایست قلبی کرده است.

رئیس پلیس آگاهی مازندران خاطرنشان کرد: پس از این اعترافات ماموران شوهر فعلی او را دستگیر کردند که به همدستی در این جنایت اعتراف کرد. با اعتراف دو متهم به قتل و کشف راز این جنایت، برای آنها قرار قانونی صادر شد.برای ورود به کانال تلگرام ما کلیک کنید.

پایان خبر / رکنا / کدخبر 351130
  • فیلم / ترامپ این زن ایرانی را بلاک کرد + علت به روایت تنها ایرانی بلاکش شده توسط رییس جمهور امریکا

اخبار تاپ حوادث