با تلاش اعضای شورای حل اختلاف درهشهر صورت گرفت
گذشت اولیاء دم از پرونده قتل غیرعمد
حوادث رکنا: رئیس شورای حل اختلاف استان ایلام گفت: با تلاش اعضای شورای حل اختلاف دره شهر اولیاء دم پرونده قتل غیرعمدی از حق خود گذشت کردند.
علیاکرم داودینیا رئیس شورای حل اختلاف استان ایلام از گذشت اولیاء دم در یک پرونده قتل Murder غیرعمدی با تلاش اعضای شورای حل اختلاف دره شهر خبر داد.
وی گفت: در پی حادثه Incident تصادف Crash منجر به فوت در شهرستان دره شهر، با حضور اعضای شورای حل اختلاف و معتمدین و منفذین محلی شهرستان در خاکسپاری و درب منزل اولیاء دم در همان روز خاکسپاری در حضور تمامی مردم و اهالی محل، این پرونده منجر به گذشت و بخشش اولیاء دم متوفی گردید.
رئیس شورای حل اختلاف استان ایلام با تقدیر و تشکر از زحمات اعضای شورای حل اختلاف شهرستان دره شهر تأکید کرد: بحمداله فرهنگ ایثار و گذشت در جامعه ما جاری و ساری است و این خانواده با تأسی از بزرگان و اولیاء الهی از حق خود گذشته و رضایت خود را دراین پرونده اعلام کردند و انشاء الله حرکت این خانواده الگویی باشد در جامعه که مردم بیشتر با فرهنگ گذشت و بخشش آشنا شوند.برای ورود به کانال تلگرام ما کلیک کنید.
-
نگاهی به چیدمان ساده اتاق کار شخصی هاشمی رفسنجانی +فیلم/ از نقشه ایران با نمایی از خلیج فارس تا تخت خواب و کامپیوتر شخصی