فیلم حیرت آور از زنان بوکسور + تصاویر
حجم ویدیو: 5.26M | مدت زمان ویدیو: 00:00:53

در پایتخت آفریقای جنوبی یک باشگاه مخصوص زنان سالمند علاقمند به بوکس راه اندازی شده است.

در ژوهانسبورگ پایتخت آفریقایی جنوبی اکثر زنان سالمند بر خلاف تصوری که ما از سالمندان در ذهن خود داریم اوقات فراغت خود را می گذرانند.
آنها به جای نشستن روی صندلی متحرک چوبی در تراس خانه و شال گردن گرم برای زمستان بافتن یا کارهایی از این قبیل که هم سن و سالانشان انجام می دهند، علاقه فراوانی به ورزش Sport آن هم از نوع بسیار خشن دارند.

مادربزرگ های بوکسر
ورزش خشنی مانند بوکس که با شنیدن آن تصویر مردانی با چهره های خشن در ذهن تداعی می شود نه یک مادربزگ مهربان که در حال نوازش نوه های خود و آماده کردن عصرانه برای آنهاست.

مادربزرگ های بوکسر
این مادربزرگ های متفاوت از هر فرصتی برای رفتن به باشگاه خود استفاده کرده و دوره های آموزش خود را زیر نظر مربی خود می گذارنند.
آنها معتقدند با این کار از مرگ و پیری فاصله گرفته و روح جوانی در جسم آنان حلول می کند،علاوه بر آن، این ورزش بسیاری از بیماری ها را نیز از این مادربزرگ های ورزشکار دور کرده است.برای ورود به کانال تلگرام ما کلیک کنید.

پایان خبر / رکنا / کدخبر 345064

اخبار تاپ حوادث