۴ نفر در ریزش ساختمان در شهرستان جم کشته شدند
رکنا: رئیس جمعیت هلال احمر شهرستان جم گفت: ۴نفر در ریزش ساختمان در حال ساخت در روستای بهارستان شهرستان جم کشته شدند.
احمد یزدانی رئیس جمعیت هلال احمر شهرستان جم ، با اشاره به کشته شدن 4 نفر در روستای بهارستان جم اظهار داشت: در پی ریزش سقف ساختمان در حال احداث در روستای بهارستان شهرستان جم ظهر امروز 4 تبعه افغان کشته شدند.
وی افزود: کارگران مدفون شده در زیر آوار 4 نفر بودند که همه آنها جان خود را از دست دادند.
رئیس جمعیت هلال احمر شهرستان جم با بیان اینکه علت این حادثه Incident ریزش سقف دوم این ساختمان بتنی بود افزود: ساختمان یاد شده بدون مجوز در باغی در روستای بهارستان درحال ساخت بود که از ایمنی و مهندسی لازم برخوردار نبود.
یزدانی افزود: پس از وقوع این حادثه امدادگران هلال احمر، اورژانس و پلیس Police به محل وقوع حادثه اعزام شدند که متاسفانه 4 کارگر افغانی به سبب خفگی در زیر آوار جان باخته بودند.برای ورود به کانال تلگرام ما کلیک کنید.
-
نجات معجزه آسای کودک عراقی توسط تیم پزشکی هلال احمر مستقر در کربلا + فیلم