به گزارش گروه جنایی رکنا، سردارعزیزاله ملکی،  گفت: از چند ماه قبل مردم میناب با مراجعه به پلیس Police از سرقت Stealing های مسلحانه مرد جوانی شکایت کرده و مدعی شدند این فرد شرور از آنها با تهدید اسلحه سرقت می کند. با تحقیقات پلیس و شناسایی هویت متهم،دستگیری این فرد در دستور کار پلیس قرار گرفت. 
وی افزود: با بررسی‌ها از سوابق متهم،این فرد دارای پرونده‌های متعدد کیفری، محاربه، راهزنی، شرارت، نزاع و درگیری، ایجاد ناامنی در محل، تهدید و ارعاب با سلاح، سرقت مسلحانه و قتل Murder بود که مأموران پلیس آگاهی شهرستان میناب با تشکیل یک اکیپ مجرب و با انجام کار‌های اطلاعاتی و تلاش شبانه روزی محل مخفی شدن او را شناسایی کردند. 
سردارملکی اظهار داشت: مأموران پلیس آگاهی با هماهنگی دادستان میناب فرد سارق مسلح را در یک عملیات ضربتی و غافلگیرانه دستگیر و با تشکیل پرونده برای سیر مراحل قانونی به مرجع قضایی معرفی کردند که از آن طریق روانه زندان Prison شد. برای ورود به کانال تلگرام ما کلیک کنید.

درباره این خبر سوالی دارید؟ در نظرات از رکنا بپرسید. پایان خبر / رکنا / کدخبر 324064
  • فیلم/ بدل مسی در ایران: با خواهر مسی درارتباطم و باهاش کار میکنم