آتش‌سوزی در بیمارستانی دیگر این بار  «محب یاس» تهران

به گزارش گروه حوادث Accidents رکنا، سید جلال ملکی با اعلام خبر آتش‌سوزی جزئی در بیمارستان محب یاس درباره جزئیات این حادثه Incident اظهار کرد: ساعت 16:08 امروز وقوع آتش‌سوزی در بیمارستان محب یاس به سامانه 125 اعلام شد که به سرعت آتش‌نشانان سه ایستگاه آتش‌نشانی به محل حادثه واقع در خیابان نجات‌اللهی، پایین‌تر از خیابان میرزای شیرازی اعزام شدند.

سخنگوی سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی تهران ادامه داد: با حضور آتش‌نشانان در محل حادثه مشاهده شد نمای بیرونی ساختمان بیمارستان در طبقات دوم و سوم به وسعت حدود پنج متر دچار آتش‌سوزی جزئی شده که بر اثر این حادثه، قسمت عقبی محل حریق (قسمت اداری) نیز دچار دودگرفتگی شده بود.

وی تصریح کرد: آتش به سرعت و در کمترین زمان ممکن خاموش و دود حاصله تخلیه شد همچنین حریق به هیچ وجه به بخش درمانی نفوذی نداشت، در این حادثه مورد مصدومیت و تلفات جانی نداشتیم و آتش‌نشانان نیز پس از اتمام عملیات و ایمن‌سازیهای لازم به ایستگاه خود بازگشتند.برای ورود به کانال تلگرام ما کلیک کنید.

پایان خبر / رکنا / کدخبر 316445
  • فیلم طرز تهیه زرشک پلو با مرغ مجلسی خوشمزه