تبلیغات

به گزارش گروه حوادث Accidents رکنا، شهباز ابراهیمی خوجین پیش از ظهر امروز در جمع خبرنگاران در اردبیل اظهار داشت: با همت و تلاش مستمر و شبانه‌روزی و مراجعات متعدد اعضای شعبه اول شورای حل اختلاف مستقر در زندان Prison مرکزی اردبیل فردی که به قصاص نفس محکوم شده بود با گذشت اولیای دم از مرگ حتمی نجات یافت.

وی افزود: متهم این پرونده که به قصاص محکوم شده بود پس از تأیید حکم اعدام execution و در مرحله اجرای حکم در شعبه اول اجرای احکام کیفری اردبیل از قصاص رهایی یافت.

ابراهیمی خوبین بیان کرد: این فرد که به اتهام قتل Murder از سال 93 تا کنون در زندان تحمل کیفر می‌کرد سر انجام با تلاش مسئولان و اعضای شورای حل اختلاف، اولیای دم مقتول در تصمیمی خداپسندانه و قابل‌تحسین، از حق قانونی و شرعی خود در اجرای قصاص نفس گذشتند و زندگی دوباره را به خانواده وی هدیه دادند.

معاون قضایی رئیس کل دادگستری استان اردبیل در امور شوراهای حل اختلاف استان اردبیل با قدردانی از تمامی اعضا و کارکنان شوراهای حل اختلاف که چنین کار بزرگ و ارزشمندی را برای رضای پروردگار متعال انجام می‌دهند، گفت: انتظار می‌رود تعامل و همکاری‌های در این حوزه افزایش یابد.برای ورود به کانال تلگرام ما کلیک کنید.

پایان خبر / رکنا / کدخبر 315778
  • فیلم عجیب ترین گریه قاتل / دیگه نمی تونم جی تی ای 6 بیاد بازی کنم چون زندانم !

اخبار تاپ حوادث

تبلیغات
تبلیغات