دستگیری مرد با  زن صیغه اش در دفتر ثبت ازدواج / او نقشه شومی داشت

رییس پلیس Police فتای خراسان رضوی گفت: این متهم پیش از این در استان یزد به خاطر کلاهبرداری از طریق سایت های همسریابی در مشهد های دوست یابی، همسریابی و شبکه های اجتماعی بیش از ۶۰ نفر از استان یزد و استان های هم‌جوار را اغفال کرده و به این جرم Crime دستگیر و روانه زندان Prison شده بود.

سرهنگ جهانشیری افزود: متهم سپس با وثیقه 3 میلیارد تومانی از زندان مرخصی گرفته بود که فرار Escape کرد و به زندان بازنگشت.

او گفت:سپس این متهم فعالیتش را در خراسان رضوی آغاز کرد که روز گذشته در یکی از دفاتر ثبت ازدواج و طلاق شناسایی و دستگیر شد.

جهانشیری افزود: متهم این پرونده در مشهد با خانمی ازدواج موقت داشته است. همچنین در تحقیقات مشخص شد که در حال حاضر بیش از 11شاکی خصوصی در استان و خارج از استان دارد که بیش از 40 میلیون تومان از آنان اخاذی کرده است

او گفت: این پرونده با توجه به تعداد شاکیان و گستردگی آن، درحال بررسی است و متهم با قرار صادره در اختیار پلیس فتا قرار دارد.برای ورود به کانال تلگرام ما کلیک کنید.

پایان خبر / رکنا / کدخبر 315163
  • فیلم بغض اصغر سمسارزاده در 86 سالگی/ «تنها آرزویم این است که دوباره بازی کنم»

اخبار تاپ حوادث