دستگیری قاتل در کمتر از یک ساعت در سراوان

سرهنگ "رضا زینلی " در تشریح جزئیات این خبر گفت: در پی وصول خبری مبنی بر قتل Murder خانمی 15ساله در یکی از محله های شهرستان سراوان ، شناسایی و دستگیری متهم به صورت ویژه در دستور کار کارآگاهان پلیس آگاهی قرار گرفت.

وی افزود: کارآگاهان پس از بررسی صحنه دریافتند مقتول به دست همسرش که یک مرد 34 ساله از اتباع بیگانه بوده است به دلیل اختلافات خانوداگی مورد ضرب و شتم شدید قرار گرفته و به علت شدت ضربات جان خود را از دست داده و قاتل The Murderer پس از ارتکاب جرم Crime از صحنه متواری شده است.

این مقام انتظامی تصریح کرد: ماموران در تعاقب پایش های اطلاعاتی مخفیگاه قاتل را شناسایی و در یک عملیات ضربتی در کمتر از یک ساعت وی را دستگیر کردند.

فرمانده انتظامی شهرستان سراوان با اشاره به اینکه قاتل پس از رو به رو شدن با ادله و مستندات پلیسی به بزه ارتکابی خود اعتراف کرد تصریح کرد: متهم این جنایت هولناک پس از تشکیل پرونده مقدماتی به مراجع قضائی جهت سیر مراحل قانونی تحویل داده شد. برای ورود به کانال تلگرام ما کلیک کنید.

درباره این خبر سوالی دارید؟ در نظرات از رکنا بپرسید. پایان خبر / رکنا / کدخبر 311059
  • نوید محمدزاده جنجال تازه به پا کرد؛ «وسط جنگ هم پارتی می‌کردیم!/ برگردم ایرانم پارتی میگیرم