سرهنگ مجید پویان : فرمانده هنگ مرزی و مرزبانی درجه یک تایباد گفت: با تلاش نیروهای غیور هنگ مرزی تایباد و با به کنترل در آوردن تمامی حوزه های استحفاظی این هنگ، این اشرار به هلاکت رسیدند.

وی اظهار کرد: از این قاچاقچیان بیش از87 کیلوگرم مواد مخدر Drugs شامل هروئین فشرده، حشیش، شیشه و تریاک که داخل پنج کوله پشتی جاسازی شده بود، کشف و ضبط شد.

فرماندهی هنگ مرزی تایباد گفت:از ابتدای سال جاری تاکنون افزون بر یک تن و 700کیلوگرم انواع مواد مخدر از اشرار و سوداگران مرگ در حوزه استحفاظی تایباد کشف و ضبط شده که بیش از 90درصد آن از نوع هروئین بوده است.

سرهنگ پویان افزود: پارسال نیز 2تن و 430کیلوگرم انواع مواد مخدر در مرز تایباد کشف و ضبط شد.

وی گفت:در حال حاضر مرزهای این شهرستان یکی از امن ترین مرزها در سطح کشور محسوب می شود و با اقتدار نیروهای مرزبانی و با تمامی تجهیزات الکترونیکی هر گونه تجاوز Rape بیگانگان را به داخل خاک کشور خنثی می کنیم.

استان خراسان رضوی 300 کیلومتر و شهرستان تایباد 90کیلومتر مرز مشترک با کشور افغانستان دارد.

شهرستان تایباد در 225 کیلومتری جنوب شرقی مشهد واقع است. برای ورود به کانال تلگرام ما کلیک کنید.

 

اخبار تاپ حوادث

وبگردی