احتمال محرومیت سعودی‌ها از جام جهانی 2018

فدراسیون جهانی فوتبال (فیفا) که نگران دخالت‌های سیاسی دو کشور عربستان و امارات در امور فدراسیون‌های فوتبال این دو کشور است، وضعیت این دو فدراسیون را از نزدیک زیر ذره‌بین خواهد گرفت.

قرار است در آینده‌ای نزدیک هیئتی بلندمرتبه از فیفا راهی کشورهای عربستان و امارات شوند و از نزدیک وضعیت فدراسیون‌های فوتبال این دو کشور را مشاهده و مورد بررسی قرار دهند که در ماه‌های اخیر بحث دخالت دولت‌های این دو کشور در امور این فدراسیون‌ها مطرح بوده است.

فدراسیون جهانی فیفا اخیراً چنین هیئتی را به کشورهای اسپانیا و پرو فرستاد تا نگرانی خود از دخالت دولت در امور فدراسیون‌های فوتبال این دو کشور را نیز مورد بررسی قرار دهد.

اگر ثابت شود که دولت عربستان در امور فدراسیون فوتبال این کشور دخالت داشته، این تیم ممکن است از جام جهانی 2018 روسیه کنار گذاشته شود.

دو کشور عربستان و امارات اخیراً روابط دیپلماتیک خود را با قطر که میزبان جام جهانی 2022 است، قطع کرده‌اند و حاضر نبودند نمایندگان‌شان در خاک قطر بازی کنند که در نهایت AFC با خواسته آنها موافقت نکرد.برای ورود به کانال تلگرام ما کلیک کنید.

درباره این خبر سوالی دارید؟ در نظرات از رکنا بپرسید. پایان خبر / رکنا / کدخبر 359250
  • نامزد مسلمان انتخابات سنای آمریکا؛ پزشکی که سیاست واشنگتن را به چالش کشیده است / فیلم