آرزوی جالب دو استقلالی برای قهرمانی پرسپولیس: انشاالله سرخ پوشان قهرمان شوند!
زهرا خواجوی و زهرا قنبری، دو استقلالی سابق پرسپولیس، در هفته نخست لیگ برتر زنان با درخشش برابر آوا برای قهرمانی سرخ پوشان در لیگ برتر مردان آرزوی موفقیت کردند.
آرزوی دو استقلالی سرخ پوش: انشاالله قهرمانی پرسپولیس!
پرسپولیس
پس از پایان دیدار در ورزشگاه شهید کاظمی، زهرا قنبری
قنبری: برای رسیدن به بهترین جایگاه تلاش می کنیم
قنبری که نخستین گل پرسپولیس در فصل جدید را به ثمر رساند، درباره دشواری مسابقه افتتاحیه اظهار کرد: «دیدار اول هر فصل معمولا شرایط خاص و دشواری دارد. خوشبختانه توانستیم سه امتیاز را به دست بیاوریم و اکنون با تمرکز بیشتر خودمان را برای بازی بعد آماده می کنیم.»
کاپیتان پرسپولیس در پاسخ به صحبت هایی که درباره قهرمانی مطرح می شود، گفت: «در فوتبال هیچ چیز از قبل قطعی نیست و نمی توان از همین حالا وعده قهرمانی داد. با این حال، هواداران بدانند که همه اعضای تیم، از کادر فنی گرفته تا بازیکنان، با تمام توان تلاش می کنند تا بهترین نتیجه ممکن را به دست بیاوریم؛ نتیجه ای که در شان نام بزرگ پرسپولیس باشد.»
او درباره تیم مردان پرسپولیس نیز افزود: «مسابقات تیم آقایان را هم دنبال می کنیم و امیدواریم در پایان فصل، هر دو تیم زنان و مردان پرسپولیس به بهترین جایگاه های ممکن برسند.»
خواجوی: امیدوارم این روند تا قهرمانی ادامه پیدا کند
زهرا خواجوی
دروازه بان پرسپولیس درباره الگوی خود نیز عنوان کرد: «مانوئل نویر الگوی من است و تلاش می کنم با یادگیری از شیوه بازی او، عملکرد بهتری داشته باشم. امیدوارم کلین شیت ها و پیروزی های پرسپولیس ادامه پیدا کند تا بتوانم نقش موثری در مسیر قهرمانی تیم ایفا کنم.»
-
فیلم / ماجرای دعوای بهاره رهنما و پیمان قاسمخانی در مرد هزار چهره
ارسال نظر