تیم ملی زنان چهارشنبه در ایران

به گزارش رکنا، تیم ملی فوتبال زنان که در استرالیا با حواشی متعددی مواجه شده بود، بعد از پایان کارش در جام ملت‌های آسیا 2026 و ترک کشور میزبان، به مالزی رفت. کاروان ایران چند روزی است در کوالالامپور اقامت دارد و به زودی راهی تهران خواهد شد.

در همین خصوص، مهدی تاج برنامه بازگشت تیم زنان به کشور را اینطور توضیح داد: «در حال حاضر بچه‌ها به سمت ترکیه خواهند آمد. انشاالله برای روز چهارشنبه 27 اسفند ساعت 2 و نیم در مرز بازرگان از آنها استقبال خواهیم کرد. هر کسی که شرایطش را دارد در این مراسم همکاری کند.»

رئیس فدراسیون فوتبال در تمجید از استقامت بازیکنان در مقابل حواشی اخیر، تاکید کرد: «این‌ها تیم بانوان هستند اما خیلی مرد هستند. دشمنان ما هنوز ایران و ایرانی را نمی‌شناسند. این بازیکنان با وجود اینکه شرایط مالی مناسبی ندارند، آن پیشنهادها را رد کردند و تصمیم گرفتند در دل جنگ به کشورشان برگردند. به همین خاطر کشور تصمیم دارد استقبال خوبی از آنها داشته باشد.»

او در خصوص مسیر رسیدن تیم به تهران نیز گفت: «کاروان تیم ملی از مرز بازرگان به تبریز خواهند رفت و در میدان ساعت از آنها تجلیل خواهد شد. در ادامه به زنجان و قزوین می‌روند و در قزوین هم مجددا مورد تجلیل قرار می‌گیرند. برای شب جمعه به تهران می‌رسند و برنامه این است که در یکی از میادین تهران از آنها استقبال شایسته انجام شود.»

 

اخبار تاپ حوادث