حریف سرسخت آسیایی در انتظار استقلال! / همه چیز درباره الحسین اردن
تبلیغات

به گزارش رکنا، در شرایطی که با اعلام نتایج قرعه کشی مرحله حذفی لیگ قهرمانان آسیا مشخص شده استقلال تهران با تیم الحسین اردن باید دیدار کند قرار نگرفتن این تیم در قرعه تیمی مثل النصر عربستان با حضور کریستیانو رونالدو موجی از امیدواری و خوشحالی را برای طرفداران این تیم به وجود آورد که استقلال می‌تواند به راحتی به دوره یک چهارم نهایی صعود کند اما نگاهی به وضعیت این تیم در سال‌های اخیر و لیگ برتر فعلی ۲۶ـ۲۰۲۵ کشور اردن مشخص می‌کند استقلال کار چندان آسانی مقابل این حریف ندارد.

الحسین قدرت جدید فوتبال اردن

الحسین در سال‌های اخیر به یکی از قدرت‌های اصلی فوتبال اردن تبدیل شده است. این باشگاه قهرمانی لیگ حرفه‌ای اردن را در سال‌های ۲۰۲۴ و ۲۰۲۵ به دست آورده، سه بار قهرمان درع الاتحاد شده و سه عنوان سوپرجام اردن را هم در کارنامه دارد.

ورزشگاه وحشتناک خانگی

ورزشگاه خانگی این تیم «استاد الحسن» با ظرفیتی حدود ۱۵ هزار نفر است؛ استادیومی که معمولاً فضای فشرده و پرشوری برای تیم‌های میهمان ایجاد می‌کند و می‌تواند در بازی برگشت برابر استقلال یک عامل مهم باشد.

تیم سوم جدول

علاوه بر این با نگاهی به جدول رده‌بندی فعلی لیگ برتر اردن می‌توان دریافت که الحسین با قرار گرفتن در جایگاه سوم جدول از ۱۰ مسابقه خود ۲۱ امتیاز کسب کرده و با صدر جدول و تیم الفیصلی ۲۵ امتیازی تنها ۴ امتیاز فاصله دارد.

دروازه‌بان استقلال

خوب گل می‌زند کم گل می‌خورد

نکته بارز در ارتباط با تیم الحسین تعداد گل‌های زده و خورده این تیم است که مشخص می‌کند حریف بعدی استقلال در رقابت‌های آسیایی خط حمله بسیار خطرناکی دارد. این تیم با تعداد گل خورده ۸ و تفاضل گل مثبت ۱۶ عملاً شرایط سختی را پیش روی مهاجمان و مدافعان و البته دروازه‌بان استقلال قرار خواهد.

حواس ساپینتو به شماره ۷۴ باشد

لوئیس کاکوری مهاجم ۲۷ ساله آلبانیایی با ۱۹۴ سانتی‌متر قد که پیراهن شماره ۷۴ این تیم را بر تن می‌کند در حال حاضر بهترین گلزن تیم الحسین است که ساپینتو و تیم آنالیزور استقلال باید از حالا به فکر مهارش باشند.

بیشتر بخوانید:با این قرعه‌کشی استقلال را فینالیست آسیا بدانید/ بودن در لیگ قهرمانان قاره لیاقت می‌خواهد که تیم سوگلی ندارد

اخبار تاپ حوادث

تبلیغات
تبلیغات
تبلیغات

وبگردی