سپاهان به نورافکن اجازه جدایی نداد!
کدخبر:
1122944
لینک کپی شد
رکنا: باشگاه سپاهان با فروش امید نورافکن که پس از پایان خدمت سربازی به این تیم بازگشته، مخالفت کرد و قصد دارد با توجه به ارزش فنی و حضور او در تیم ملی، از این بازیکن سود بیشتری ببرد.
کدخبر:
1122944
لینک کپی شد

به گزارش رکنا، امید نورافکن بعد از پشت سر گذاشتن خدمت سربازی در باشگاه ملوان و پایان کار این تیم در جام حذفی، از قوی سپید جدا خواهد شد و تحت قرارداد باشگاه سپاهان خواهد بود. در چند روز گذشته مدیران استقلال چندین بار با نورافکن مذاکره کرده و قصد جذب این بازیکن را دارند، ولی باشگاه سپاهان با جدایی این بازیکن مخالف است.
بر اساس این گزارش، جدا از مسائل فنی، با توجه به حضور نورافکن در تیم ملی و احتمال رسیدن سود مالی به باشگاه بابت حضور این بازیکن در جام جهانی، سپاهانیها تمایلی به از دست دادن نورافکن ندارند. با این حال مدیران استقلال درصدد جذب این بازیکن هستند و از نورافکن خواستهاند تا خودش هم برای جلب رضایت سپاهان، با مدیران این باشگاه مذاکره کند.
-
فیلم تریلر شکارگاه ها Hunting Grounds
ارسال نظر