پسر جهنمی به سینما می‌آید+عکس

نخستین تصاویر رسمی از فیلم سینمایی "پسر جهنمی" با نام فرعی "ظهور ملکه خون" توسط کمپانی سازنده این اثر سینمایی منتشر شد.

این فیلم به کارگردانی نیل مارشال و نویسندگی مایک میگنولا است که قرار است از سوی دارک هورس انترتیمنت در 12 آپریل 2019 منتشر شود. این فیلم، بازنگری‌ای بر سری قبلی فیلم پسر جهنمی است.

دیوید هاربر، میلا جوکوویچ، ساشا لین، یان مک شین، کریستین کلب، پنلوپه میشل و سوفی اوکوندو در این فیلم به ایفای نقش پرداخته‌اند.

پیش از این گیلمو دل تورو در روزهای فیلمبرداری نسخه دوم از فیلم سینمایی "حاشیه اقیانوس آرام" با نام اصلی "گرداب" از علاقه خود برای ساخت نسخه سوم فیلم پرطرفدار "پسر جهنمی" خبر داده بود.اخبار 24 ساعت گذشته را از دست ندهید.

 

  • فیلم / نگاهی به چیدمان شاهانه و فوق لاکچری قصر باشکوه 450 متری شراره رخام، بازیگر سریال ناریا در زعفرانیه تهران/ از مبلمان مدرن و شیک تا تابلوهای هنری + فنگ شویی

اخبار تاپ حوادث

وبگردی