فیلم/خاطره  عباس جمشیدی فر از مصرف روان گردان/ چهار ساعت در خیابان های کانادا دچار توهم شدم

 

عباس جمشیدی فر، بازیگر سینما و تلویزیون، در تازه ترین حضور خود در برنامه «بفرمایید جام» خاطره ای متفاوت از سفرش به کانادا را تعریف کرد که با واکنش گسترده مخاطبان روبه رو شد.

او در بخشی از این گفتگو گفت هنگام حضور در کانادا با نوعی سیگار مواجه شده که بوی آن برایش آشنا بوده و تصور کرده محصولی معمولی است که به صورت قانونی عرضه می شود. همین موضوع باعث شد از روی کنجکاوی آن را امتحان کند.

جمشیدی فر در ادامه توضیح داد: «وقتی آن را روشن کردم، تازه فهمیدم بوی خیلی بدی دارد و مزه اش هم اصلاً قابل تحمل نبود.»

این بازیگر با اشاره به اتفاقی که پس از آن رخ داد، گفت مصرف این سیگار باعث شد برای چند ساعت کنترل شرایط را از دست بدهد و دچار توهم شود.

او با لحنی طنزآمیز اما هشداردهنده تعریف کرد که حدود چهار تا پنج ساعت در خیابان های کانادا سرگردان بوده و حتی مسیر خود را گم کرده است.

روایت صریح عباس جمشیدی فر در فضای برنامه، با واکنش های متفاوتی از سوی حاضران همراه شد و امیرحسین قیاسی نیز در بخش هایی از گفتگو با شوخی های خود فضای برنامه را حفظ کرد.

انتشار این بخش از برنامه در شبکه های اجتماعی بازتاب زیادی داشته و بسیاری از کاربران ضمن واکنش به صداقت عباس جمشیدی فر، این خاطره را هشداری درباره خطر مصرف مواد ناشناس و روان گردان دانسته اند.

پایان خبر / رکنا / کدخبر 1231824

اخبار تاپ حوادث