برای پرداختن به آینده هنر باید به نقش دانشگاه‌ها توجه بیشتری کرد

به گزارش رکنا به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی دولت، یکصد و پانزدهمین جلسه شورای هنر به ریاست سیدعباس صالحی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی امروز دوشنبه (۲۹ اردیبهشت) با حضور جمعی از معاونان وزیر فرهنگ و اعضای این شورا برگزار شد.

 سیدعباس صالحی در این جلسه گفت: بخش قابل توجهی از مسائل مربوط به هنر در دانشگاه‌ها رخ می‌دهد برای همین است که تلاش کردیم در شورای هنر به گزارش دانشگاه‌ها در این زمینه توجه کنیم.

وی با بیان اینکه علاوه بر آموزش‌ها و رشته‌های رسمی هنر باید به فعالیت‌های فوق برنامه نیز توجه شود، گفت: اگر بخواهیم به حال و آینده هنر ایران بپردازیم قطعا توجه به حوزه دانشگاه و هنر یکی از وظایف این شورا خواهد بود و به همین دلیل بررسی این مساله به شکل منظم در دستور کار شورا قرار گرفته است.

در این جلسه، ادامه طرح نظام عرضه و پایه در آموزش هنر (دانشگاه آزاد اسلامی) ارائه و مورد بررسی اعضا قرار گرفت.

  • انتشار ویدیوهای حوادث و سرقت ها قانونی است؟ / دکتر فرقانی: رسانه وظیفه دارد حقیقت را منتشر کند، نه اینکه منتظر اجازه باشد ! + فیلم

اخبار تاپ حوادث

وبگردی