فیلم ضجه ها و گریه شدید آرزو افشار(آفرین سریال آوای باران) سر قبر رضا رویگری / خانم بازیگر دل همه رو خون کرد
«رضا رویگری» بازیگر سینما، تآتر و تلویزیون که اول بهمن ماه به علت سکته قلبی دار فانی را وداع گفته بود در قطعه هنرمندان به خاک سپرده شد.
اشک ها و گریه های بی وقفه آرزو افشار، بازیگر نقش آفرین در سریال «آوای باران»، بر مزار زنده یاد رضا رویگری در کنار مهوش وقاری صحنه ای تأثیرگذار و عاطفی خلق کرد که قلب همه حاضرین را به درد آورد.
پیکر زنده یاد رضا رویگری، هنرمند برجسته سینما، تئاتر و تلویزیون، در روز جمعه (۳ بهمن ۱۴۰۴) در قطعه هنرمندان بهشت زهرا (س) تهران به خاک سپرده شد. این بازیگر که سال ها با عوارض ناشی از سکته مغزی دست وپنجه نرم می کرد، در تاریخ اول بهمن ماه در سن ۷۵ سالگی به دلیل سکته قلبی درگذشت.
رضا رویگری کارنامه ای درخشان از خود به جا گذاشته است و در آثار متعددی همچون «اجاره نشین ها»، «عقاب ها»، «بوتیک»، «یوزپلنگ»، «کانی مانگا»، «بلوف»، «مسافر ری» و دیگر فیلم ها هنرنمایی کرده است. همچنین ایفای نقش شخصیت بی بدیل «کیان ایرانی» در سریال فاخر «مختارنامه» یکی از به یادماندنی ترین و ماندگارترین نقش آفرینی های او به شمار می رود.
ارسال نظر