این مطلب از گروه وب گردی تهیه شده و فقط جنبه سرگرمی دارد
رونمایی تلخ دختر خانواده شقایق دهقان و مهراب قاسمخانی از بیماری سختش / نیروانا :برای بار چهارم بستری شدم / هر سری دردناک تر و ترسناک تر .... / دعایش کنید + عکس ها
نیروانا قاسمخانی، دختر مهراب قاسمخانی، با انتشار پستی در اینستاگرام از شرایط سخت بیماری و انجام مراحل درمانی پیچیده خبر داد؛ بیماریای که هر بار دردناکتر و ترسناکتر میشود.

نیروانا قاسم خانی دختر مهراب قاسم خانی با انتشار پستی در اینستاگرام نوشت: براى بار چهارم و اخر آب نخاع کشیدم(LP). کم کم باید اماده شم واسه مرحله بعدى...هر سرى دردناکتر و ترسناک از سرى قبل بود(فشار مغز)
فرزندان مهراب قاسم خانی
نیروانا قاسم خانی نام دختر مهراب قاسم خانی نویسنده و کارگردان ایرانی است از همسر اولش که در تاریخ 3 مرداد 1375 در تهران به دنیا آمد. رشته تحصیلی دختر مهراب قاسم خانی گرافیک بود و او به دنبال رشته کارگردانی در دانشگاه بود. فامیل و نزدیکان خانواده مهراب قاسم خانی نیروانا را یک دختر آرام و ساده و بسیار مهربان می دانند که در عین حال درون گرا و بسیار شکننده و خوددار است.
نویان قاسم خانی نام پسر مهراب قاسم خانی و شقایق دهقان است که در تاریخ 24 دی 1386 در تهران به دنیا آمد. از زندگی شخصی نویان قاسم خانی اطلاعات زیادی در نیست اما ظاهرا پس از جدایی شقایق دهقان و مهراب قاسم خانی او با مادرش زندگی می کند
منبع: ساعدنیوز
-
اولین گل فصل جدید سریآ / گل اول ناپولی توسط مکتومینی در دقیقه 17 + فیلم
ارسال نظر