20 مرداد به مناسبت بزرگداشت مرتضی پاشایی / شعرخوانی جگرسوز مریم حیدرزاده بر سر مزار هنرمند فراموش نشدنی در مراسم چهلم ایشان؛ صدای مرتضی کم شد
تبلیغات

شعرخوانی مریم حیدرزاده بر مزار هنرمند محبوب

نام مریم حیدرزاده همیشه با شعرهای احساس‌برانگیز و سبک محاوره‌ای گره خورده است. او که اصالتاً اهل تهران است، با کلمات ساده و روان توانست جایگاه خاصی میان طرفداران شعر فارسی پیدا کند.

حیدرزاده که از کودکی به دلیل چند عمل جراحی، از نعمت بینایی محروم شده، توانسته با مهارت خاص خود در ترانه‌سرایی، بسیاری از خوانندگان داخل و خارج از کشور را به آثار خود جذب کند. این شاعر و ترانه‌سرا ساکن سعادت‌آباد تهران بوده و خانواده‌اش نیز نقش مهمی در زندگی او داشته‌اند.


زندگی کوتاه اما پر ماجرای مرتضی پاشایی

مرتضی پاشایی (20 مرداد 1363 – 23 آبان 1393)، یکی از درخشان‌ترین ستارگان موسیقی پاپ ایران بود. او از کودکی به موسیقی علاقه‌مند شد و فعالیت حرفه‌ای خود را از اواخر دهه 1380 شروع کرد. با انتشار آلبوم "یکی هست" در سال 1391، مرتضی توانست جای خود را در دل ایرانیان باز کند و با تک‌آهنگ‌هایی همچون «جاده یک‌طرفه» به شهرت برسد.

مرگ نابهنگام او به دلیل بیماری سرطان معده، شوک بزرگی به هوادارانش وارد کرد که هنوز هم صدای او را در دل‌هایشان حفظ کرده‌اند.

شعری که قلب‌ها را لمس کرد

یه صبح جمعه پاییز تو دیگه چشماتو بستی خبر، این بار صحت داشت تو از سیاره‌مون رفتی

دیدی تو آخرین کنسرت چقدر مردم باهات خوندن سکوتت تلخ بود اما یه بار مردم به‌جات خوندن

بخواب آروم گل بی‌تا صدات تا آسمونا رفت اونی که اهل موندن بود خودش این‌بارو تنها رفت

دیگه دلواپست نیستیم ستاره رو زمین جاش نیست شکسته قلبمون اما ستاره درد همراش نیست

لالالالا یکی بود و هنوزم هست و میمونه ولی از وقتی که رفته تمام شهر بارونه

با شوق و صبر تا آخر فقط با درد جنگیدی یه ایران بدرقه‌ت کردن خودت بودی خودت دیدی

یه دنیا خاطره مونده با تکرار هر آهنگت صدات هست و همه با بغض عمیق و سخت، دلتنگت

به جات یه صندلی خالی توی تالار میلاده که عکس تو روی پرده‌ش، بزرگ و صاف افتاده

لالالالا صدای خوش، ستاره، کوچ، تنهایی تو با پرواز تو اوجت، با یه کنسرت رویایی

سفر خوش، جاده‌ها هموار بدون می‌مونی تا آخر مبارک باشه آغازت اگرچه سخته این باور

حالا خیلی کسا عشقو به آوازت بدهکارن چه خوب شد که خودت دیدی چقدر مردم دوست دارن

یه صبح تلخ پاییزی، دلامون خونه غم شد چون از فهرست کنسرتا صدای مرتضی کم شد.

سخنان مریم حیدرزاده در مراسم بزرگداشت

مریم حیدرزاده در این مراسم کلام خود را با ذکر هنر و شخصیت تاثیرگذار مرتضی اینگونه آغاز کرد:

«حالا خیلی کسا عشقو به آوازت بدهکارن/ چه خوب شد که خودت دیدی چقدر مردم دوست دارن/ یه صبح تلخ پاییزی، دلامون خونه غم شد/ چون از فهرست کنسرتا صدای مرتضی کم شد.»

وی افزود: «این روزها شاید تنها برای تقویم، ورق خوردن باشد، اما برای ما روزهایی سرشار از دلتنگی و غم بوده است. مرتضی همچنان در قلب مردم ظاهر می‌شود و صدایش زینت‌بخش خلوت تک‌تک ما است. برای خانواده‌اش آرزوی صبر بی‌نهایت دارم و برای روح مرتضی آرامشی دلنشین.»

وی همچنین تاکید کرد: «همیشه کسانی هستند که پس از گذشت سال‌ها از رفتن یک هنرمند، هنوز صدایش را احساس می‌کنند و او را زنده می‌دانند. این نهایت افتخار برای یک هنرمند است.»

اجرای قطعات موسیقی و مداحی در مراسم

حاضران در مراسم بزرگداشت مرتضی پاشایی، با اجرای قطعه "نگران منی" همراهی کردند. سپس حاج مجید بادکوبه، مداح اهل بیت، نیز بخش‌هایی را مداحی کرد.

بدکوبه در بخشی از سخنان خود اعلام کرد که حضور مردم در این مراسم نشان‌دهنده لطف خداوند به مرتضی است و بیان داشت که حتی داغ جوان نیز می‌تواند تسلای قلب پدر و مادر باشد.

ذکر روضه و ترانه‌خوانی جمعی مردم

پدر مرتضی پاشایی نیز در کنار بادکوبه، بخشی از روضه حضرت علی‌اکبر (ع) را که در روز تشییع پسرش خوانده بود، مجدداً بیان کرد. مردم نیز با ذکر یا حسین، برای آرامش روح او دعا کردند. همچنین ترانه‌های مرتضی پاشایی توسط حاضران بازخوانی شد و کتابچه‌های زیارت عاشورا شامل عکس مرتضی میان حضار توزیع شد.

مرتضی پاشایی، خواننده محبوب موسیقی پاپ ایران، روز جمعه 23 آبان بر اثر بیماری سرطان معده در بیمارستان بهمن تهران دار فانی را وداع گفت.

 

منبع:ساعدنیوز


تبلیغات

اخبار تاپ حوادث

تبلیغات

وبگردی