تغییر چهره زیبای مهتاب خانم وکیل سریال گناه فرشته بعد 2 سال ! / چه چشمان خوش رنگی !

در ادامه تصاویری تماشایی از تغییر چهره لادن مستوفی ، بازیگر نقش «مهتاب» در سریال گناه فرشته را بعد 2 سال و در 51 سالگی می بینید.

لادن مستوفی

لادن مستوفی

لادن مستوفی

لادن مستوفی

لادن مستوفی

لادن مستوفی

لادن مستوفی

لادن مستوفی از 21 سالگی و در سال 1372 بازیگری را از تئاتر شروع کرد و در یکی از اجراهایش در سینما شهر قصه توسط شهرام اسدی، کارگردان و فیلمنامه‌نویس مورد توجه قرار گرفت. او تحصیل دانشگاهی خود را همان گونه که گفتیم نیمه کاره گذاشت تا به رشته مورد علاقه اش بازیگری بپردازد. لادن مستوفی در سال های اول ورودش به سینما خیلی کم کار بود و تا سال 1379 فقط در 3 فیلم بازی کرد اما ازدواج او با شهرام اسدی موجب شد که در کارش مصمم تر شود و درنتیجه فیلم های بیشتری بازی کند. لادن مستوفی با شهرام اسدی کارگردان فیلم سینمایی روز واقعه در همان اولین کارش آشنا شد و در خیلی از فیلم‌هایی که همسرش کارگردانی آن را بر عهده داشت به ایفای نقش پرداخت. او در فیلم های دختری به نام تندر و به من نگاه کن (از ساخته های همسرش) جلوی دوربین رفت و سپس در مجموعه تلویزیونی به من نگاه کن بازی کرد. نام کامل همسر لادن مستوفی شهرام اسدی قراگوز است که متولد 1332 در سلماس است. این زوج هنری به‌عنوان مکمل هم در عالم بازیگری فعالیت می‌کنند.

  • فیلم / نسیم ادبی : شوهرم آدم بداخلاقی بود اول ازش متنفر شدم بعد عاشقش شدم / میگفتم چجوری کسی میتونه با اون اصلا حرف بزنه .../ روحش شاد

اخبار تاپ حوادث

وبگردی