ادعای سخنگوی پنتاگون: از اقدام ایران در آزمایش موشکهای ضدکشتی اطلاع داریم
رکنا: سخنگوی پنتاگون با ادعای اینکه آمریکا از آزمایش موشکهای ضدکشتی توسط ایران مطلع است، گفت واشنگتن برای تضمین آزادی کشتیرانی در تنگه هرمز با متحدانش رایزنی میکند.
ربکا رباریچ، سخنگوی پنتاگون، مدعی شد آمریکا از آزمایش موشکهای ضدکشتی توسط ایران در چند روز پیش، مطلع است. سخنگوی وزرات دفاع آمریکا همچنین افزود این آزمایش ها بخشی از اقدامات منطقه ای ایران هستند. وی همچنین رزمایش چند روز پیش را بخشی از مانورهای نظامی معمول ایران دانست.
ربارچ با اشاره به تهدید ایران مبنی بر بستن تنگه هرمز، افزود آمریکا در حال رایزنی با متحدانش برای تضمین آزادی Freedom کشتیرانی و ادامه حمل و نقل کالا در آب های بین المللی است.
در ادامه گزارش الشرق الاوسط به نقل از مقامات آمریکایی ادعا شده است: ایران چند روز پیش طی رزمایشی که در نزدیکی تنگه هرمز انجام داد، از نسل جدیدی از موشک های بالستیک کوتاهبُرد خود رونمایی و بر توسعه قابلیت های خود در این زمینه تأکید کرد. در این مانور نسخه ضدکشتی موشک بالستیک کوتاهبُرد فاتح-110 از محلی نزدیک تنگه هرمز شلیک و در وسط آب های خلیج فارس فرود آمد.
این گزارش می افزاید: این نخستین بار در سال جاری میلادی است که ایران یک موشک بالستیک را آزمایش می کند. موشک فاتح-110 دارای بُرد بیشینه 125 مایلی است. در رزمایش نظامی چند روز پیش ایران که در نزدیکی تنگه هرمز انجام شد، بیش از 50 قایق کوچک شرکت داشتند.
در پایان این گزارش نیز آمده است بین 20 تا 30 درصد نفت جهان از خلیج فارس تأمین و از طریق تنگه هرمز منتقل می شود.
-
فیلم / ثبت رکوردی تازه در ۹۷ سالگی؛ ماجراجویی هیجانانگیز یک زن بریتانیایی
ارسال نظر