عکسی دیده نشده از ترامپ و همسر اولش
رکنا: به تازگی تصویری کمتر دیده شده از رئیس جمهور آمریکا به همراه همسر اولش در فضای مجازی منتشر شده است.
![]()
به گزارش گروه سیاسی رکنا،نخستین همسر وی، "ایوانا مری زلنیچکوا" یک مانکن اهل چک بود. ترامپ Trump در سال ۱۹۷۷ با ایوانا ازدواج کرد و حاصل این ازدواج دو فرزند پسر و یک دختر است.
ترامپ پس از جدایی از ایوانا با مارلا ماپلز (از سال ۱۹۹۳ تا ۱۹۹۹ ) خوانندهای که ۱۷ سال از خودش جوانتر بود ازدواج کرد. حاصل ازدواج ترامپ با مارلا ماپلز، دختری به نام تیفانی است که اکنون در عرصه مدلینگ فعال است.
ترامپ پس از جدایی از همسر دوم در سال 2005 ، برای بار سوم ازدواج کرد. این بار همسر جدیدش یک مدل و طراح جواهرات اسلونیایی تبار به نام ملانیا ترامپ (سابقاً ملانیا کناوس) بود که از وی یک پسر به نام بارون ویلیام دارد که در سال 2006 متولد شد. برای ورود به کانال تلگرام ما کلیک کنید.
-
آخرین خبر از اوضاع جسمی استاد ایرج خواجه امیری از زبان خودش + فیلم