ایلان ماسک: زمین یا نابودی؟ مهاجرت به مریخ تنها راه نجات بشر!

به گزارش رکنا و به نقل از Space.com، ایلان ماسک ، بنیان‌گذار شرکت اسپیس‌ایکس و از پیشگامان حوزه فناوری‌های فضایی، بر این باور است که آینده نوع بشر وابسته به گسترش حضور در منظومه شمسی است. او معتقد است برای محافظت از تمدن انسانی در برابر فجایع احتمالی که ممکن است بر کره زمین رخ دهد، بهترین راهکار، سکونت در سیارات دیگر مانند مریخ است.

 ماسک اعتقاد دارد که خطرات پیش‌روی بشر، چه در کوتاه‌مدت و چه در بلندمدت، می‌توانند زمین را به محیطی نامناسب برای زندگی تبدیل کنند. برای نمونه، بالا رفتن سن خورشید باعث افزایش حرارت آن خواهد شد که در طی چند صد میلیون سال آینده می‌تواند جو زمین را از بین برده و باعث تبخیر اقیانوس‌ها شود.

مریخ به‌عنوان گزینه‌ای برای بقای بشر

ایلان ماسک بیان می‌کند که در آینده‌ای دورتر، حدود ۵ میلیارد سال دیگر، خورشید به مرحله‌ای خواهد رسید که به یک غول قرمز تبدیل شده و سیاره زمین را در خود فرو می‌برد. این تحول می‌تواند حیات بشری را به‌کلی از میان ببرد.

او در مصاحبه‌ای با "جسی واترز"، مجری فاکس نیوز، درباره دلیل اصلی تلاش‌هایش برای ارسال انسان به مریخ تصریح کرد: «یکی از دلایل مهم مهاجرت به مریخ این است که به نوعی بیمه‌ای برای بقای حیات جمعی در برابر خطرات آینده به وجود آمده باشد. از آن‌جا که خورشید تدریجاً در حال گسترش است، ادامه بقا در زمین غیرممکن خواهد شد و ما ناچاریم که به یک تمدن چندسیاره‌ای تبدیل شویم.»

چقدر زمان برای رفتن به مریخ باقی مانده است؟

ایلان ماسک تخمین می‌زند که بشر تنها حدود ۴۵۰ میلیون سال زمان دارد تا قبل از غیرقابل سکونت شدن زمین، به سیاره‌ای مانند مریخ مهاجرت کند. تلاش‌های او و تیم اسپیس‌ایکس بر این است که این روند را تسریع کنند.

  اسپیس‌ایکس، به‌عنوان یکی از شرکت‌های پیشرو در زمینه سفر به فضا، قدم‌های بزرگی برای تحقق این آرمان برداشته است. ماسک اخیراً اعلام کرده که اولین مأموریت‌های کاوشگری به مریخ در سال ۲۰۲۶ انجام خواهند شد. او همچنین ابراز امیدواری کرده که تا سال ۲۰۲۸، اولین انسان‌ها بتوانند بر سطح این سیاره فرود بیایند.

  • پلمب کارگاه تولید غیرمجاز سوسیس و کالباس با گوشت گراز در دماوند

اخبار تاپ حوادث

وبگردی