کشف بیش از 16 تن آرد قاچاق در زنجان

به گزارش رکنا، سرهنگ جعفر رحمتی رئیس پلیس آگاهی فرماندهی انتظامی استان زنجان با اعلام این خبر گفت: در راستای مبارزه با قاچاق کالا و حمایت از تولیدات داخلی ماموران اداره مبارزه با قاچاق کالا و ارز پلیس آگاهی استان زنجان در حین کنترل خودرو‌های عبوری به یک دستگاه کامیون در اتوبان " زنجان تبریز " مشکوک شدند.

رئیس پلیس آگاهی فرماندهی انتظامی استان زنجان افزود: ماموران پس از شناسایی، خودرو را متوقف و در بازرسی از آن ۱۶ تن و ۶۰۰ گرم آرد قاچاق را کشف کردند.

سرهنگ رحمتی با اشاره به اینکه بنابر اعلام نظر کارشناسان ارزش تقریبی کالا‌های کشف شده بیش از ۳۰۰ میلیون ریال برآورد شده است، گفت: متهم دستگیر شده برای سیر مراحل قانونی تحویل مراجع قضائی شد .برای ورود به کانال تلگرام ما کلیک کنید.

  • ویدئو/ روایت شیرین و شنیدنی ایرج راد از عشق آتشین و شورانگیز ناصرالدین شاه قاجار به جیران/ انیس‎‌الدوله خواب ترور را دیده بود!

اخبار تاپ حوادث

وبگردی