2 کشته در تصادف وحشتناک محور قلاجه
تبلیغات

به گزارش رکنا، سرهنگ رضا همتی زاده رئیس پلیس راه استان ایلام گفت: در پی تماس‌های مردمی با فوریت‌های پلیسی ۱۱۰ مبنی بر وقوع یک فقره تصادف در محور قلاجه ، بلافاصله ماموران پلیس به محل اعزام شدند .

او افزود: با حضور ماموران پلیس راه در محل ، مشخص شد یک دستگاه خودروی پژو ۴۰۵ به علت تخطی از سرعت مطمئنه در این محور واژگون شده و بر اثر شدت حادثه ، راننده و سرنشین خودرو کشته شدند .

رئیس پلیس راه استان ایلام با بیان اینکه تخطی از سرعت مطمئنه می‌تواند صدمات جبران ناپذیری را برای رانندگان به وجود آورد ، اظهار کرد: رعایت قوانین راهنمایی و رانندگی لازمه یک سفر ایمن و کم خطر است .

او بیان کرد: از رانندگان گرامی خواهشمندیم مقررات راهنمایی و رانندگی را رعایت کرده و توجه به سرعت مطمئنه را در دستور کار خود قرار دهند تا با مشکل مواجه نشوند .برای ورود به کانال تلگرام ما کلیک کنید.

اخبار تاپ حوادث

تبلیغات
تبلیغات
تبلیغات

وبگردی