16 کشته و 65 زخمی بر اثر زلزله 7 ریشتری در تبت چین + فیلم

به گزارش رکنا، زمین‌لرزه‌ای در منطقه ناگچو در شمال تبت، شدیدترین زلزله ثبت‌شده در چین از ژانویه 2024 تاکنون بوده است؛ حادثه‌ای که عملیات گسترده امدادرسانی و جابه‌جایی ساکنان مناطق آسیب‌دیده را به دنبال داشته است.

اداره پلیس ناگچو صبح جمعه اعلام کرد بیش از 300 مأمور، از جمله نیروهای پلیس راهنمایی و رانندگی و پلیس جامعه‌محور، برای انجام عملیات نجات و امدادرسانی اضطراری به منطقه اعزام شده‌اند.

مأموران اعزامی ضمن بررسی خسارات واردشده به خانه‌ها، به ساکنان کمک کردند تا به مناطق امن‌تر منتقل شوند. به گزارش رویترز به نقل از خبرگزاری دولتی شینهوا، تاکنون بیش از 12 هزار نفر با موفقیت به مکان‌های امن منتقل شده‌اند.

تصاویر منتشرشده پیشین از سوی رسانه‌های محلی، ساکنانی را نشان می‌داد که خانه‌های خود را ترک کرده و برای یافتن سرپناه در فضای باز یا داخل خودروهای پارک‌شده در خیابان پناه گرفته بودند.

یکی از ساکنان منطقه نیز از بیدار شدن بر اثر شدت زمین‌لرزه خبر داد و گفت هنگام لرزش زمین، صدای جیرجیر خانه‌اش را شنیده است.

درباره این خبر سوالی دارید؟ در نظرات از رکنا بپرسید. پایان خبر / رکنا / کدخبر 1260341
  • دردسر کاهش وزن نان پس از پختن / صحبت های یک نانوا درباره یکی از دلایل افت کیفیت نان + فیلم