روایت تلخ 4 تصادف مرگبار در تهران/ مادر و کودک 7 ساله هرگز به خانه نرسیدند

به گزارش رکنا، سردار سید ابوالفضل موسوی‌پور، رئیس پلیس راهور تهران بزرگ، با تشریح جزئیات 4 تصادف منجر به فوت در معابر پایتخت طی هفته پایانی مهرماه، نسبت به بی‌توجهی رانندگان و موتورسواران به جلو، رعایت نکردن فاصله طولی و استفاده نکردن عابران از پل‌های عابر پیاده هشدار داد.

وی با تأکید بر ضرورت تمرکز هنگام رانندگی اظهار کرد: موتورسواران با توجه مستمر به مسیر حرکت و پیش‌بینی رفتار سایر کاربران ترافیک می‌توانند از وقوع حوادث ناگوار جلوگیری کنند. استفاده از کلاه ایمنی و توجه کامل به مسیر مقابل نیز نقش مهمی در حفظ جان موتورسواران و دیگر شهروندان دارد.

موسوی‌پور همچنین بر رعایت فاصله طولی مناسب تأکید کرد و گفت: فاصله کافی با وسیله نقلیه جلویی، فرصت واکنش و توقف به‌موقع را در شرایط اضطراری فراهم می‌کند؛ درحالی‌که حرکت با فاصله کم، به‌ویژه هنگام ترمز ناگهانی خودروی جلویی، احتمال تصادفات شدید را افزایش می‌دهد.

مرگ موتورسوار 50 ساله در بزرگراه بسیج

نخستین حادثه حوالی ساعت 18:30 روز پنجشنبه 23 مهرماه در بزرگراه بسیج، مسیر شمال به جنوب و زیر پل امام علی(ع) رخ داد. در این حادثه، یک دستگاه خودروی تیبا به دلیل رعایت نکردن فاصله طولی با موتورسیکلت برخورد کرد و موتورسوار 50 ساله بر اثر شدت جراحات در محل جان باخت.

مرگ عابر پیاده 60 ساله در تهرانپارس

حادثه دوم ساعت 19 روز جمعه 24 مهرماه در محدوده تهرانپارس، خاک سفید و خیابان احسان اتفاق افتاد. یک دستگاه موتورسیکلت به علت بی‌توجهی به جلو با عابر پیاده‌ای 60 ساله برخورد کرد که این زن بر اثر شدت جراحات در محل حادثه جان خود را از دست داد.

واژگونی پژو؛ مرگ مادر و کودک 7 ساله

یکی از تلخ‌ترین حوادث هفته، حوالی ساعت 04:50 روز جمعه 24 مهرماه در مسیر شمال به جنوب بزرگراه بسیج رخ داد. یک دستگاه خودروی پژو به دلیل ناتوانی در کنترل وسیله نقلیه ناشی از تخطی از سرعت مطمئنه واژگون شد و 2 سرنشین آن، یک مادر و کودک 7 ساله، بر اثر شدت جراحات در محل جان باختند.

مرگ عابر پیاده در بزرگراه آزادگان؛ عبور نکردن از پل عابر

چهارمین حادثه حوالی ساعت 22:38 روز دوشنبه 27 مهرماه در بزرگراه آزادگان، مسیر شرق و زیر پل صنیع‌خانی رخ داد. در این حادثه، یک دستگاه موتورسیکلت به علت بی‌توجهی به جلو با عابر پیاده برخورد کرد و عابر بر اثر شدت جراحات در دم جان باخت. بررسی‌ها نشان داد این فرد هنگام عبور از عرض معبر از پل عابر پیاده استفاده نکرده بود.

توصیه پلیس به عابران و رانندگان

سردار موسوی‌پور از عابران پیاده خواست برای عبور از بزرگراه‌ها و معابر پرتردد حتماً از پل‌های عابر پیاده استفاده کنند و از ورود ناگهانی به مسیر حرکت خودروها بپرهیزند.

وی همچنین بر ضرورت رعایت سرعت مطمئنه، حفظ فاصله طولی، توجه کامل به مسیر و استفاده از کلاه ایمنی برای موتورسواران تأکید کرد و یادآور شد که بی‌توجهی به این اصول می‌تواند پیامدهای جبران‌ناپذیری به دنبال داشته باشد.

شهروندان برای دریافت اخبار و اطلاعات تکمیلی درباره تصادفات، حوادث، تخلفات و طرح‌های ترافیکی پلیس راهور تهران بزرگ می‌توانند به سامانه tehran.rahvar120.ir مراجعه کنند.

درباره این خبر سوالی دارید؟ در نظرات از رکنا بپرسید. پایان خبر / رکنا / کدخبر 1260394
  • فیلم شکستن سر مهدی طارمی در 18 قدمی دروازه تیم اتحاد امارات