ماهی با طعم تریاک / بار قاچاقچیان در پاسارگاد لو رفت

به گزارش رکنا ، سرهنگ "مصطفی توکلی" اظهار داشت: ماموران پلیس مبارزه با مواد مخدر شهرستان در اجرای طرح مقابله با ورود مواد مخدر و کنترل خودرو های عبوری در محور "سعادت شهر- آباده" به یک دستگاه خودرو وانت پراید مظنون و آن را متوقف کردند.
وی افزود: در بازرسی از این خودرو، 70 کیلوگرم تریاک که به طرز ماهرانه ای در زیر بار ماهی جاساز شده بود، کشف و در این خصوص یک قاچاقچی دستگیر شد.
فرمانده انتظامی شهرستان پاسارگاد از شهروندان خواست: هر گونه اخبار و اطلاعات خود در خصوص تهیه و توزیع و یا خرید و فروش مواد مخدر را در اسرع وقت از طریق مرکز فوریت های پلیسی 110 در اختیار پلیس قرار دهند.برای ورود به کانال تلگرام ما کلیک کنید.

درباره این خبر سوالی دارید؟ در نظرات از رکنا بپرسید. پایان خبر / رکنا / کدخبر 628196
  • فیلم دیدار امیر قطر با دکتر پزشکیان در اجلاس سران مجمع کشورهای صادرکننده گاز/ تاکید بر توسعه همکاری در حوزه انرژی