آماده باش بیمارستان ها به خاطر زلزله شدید در چند شهر ایران

به گزارش رکنا، «مجتبی خالدی» سخنگوی اورژانس کشور درباره جزییات زمین‌لرزه در مرز بین استان‌های قزوین و همدان گفت: حوالی ساعت 15:04 زمین لرزه‌ای به بزرگی 5.4 ریشتر مناطق آوج در استان قزوین و رزن در استان همدان را لرزاند.

وی ادامه داد: بیمارستان‌ های رزن و تاکستان و همچنین تمامی پایگاه‌ها در این مسیر در حالت آماده‌باش هستند.

آماده‌باش بیمارستان‌ها و پایگاه‌‌های اورژانس در رزن و تاکستان

سخنگوی اورژانس کشور خاطرنشان کرد: از هر شهرستان دو تیم ارزیاب به مناطق زلزله زده اعزام شده است همچنین اجازه داده شده است تا از بالگرد اورژانس قزوین برای ارزیابی مناطق زلزله‌زده استفاده شود.

خالدی تصریح کرد: اتوبوس آمبولانس‌ها و بیمارستان صحرایی در قزوین نیز به صورت آماده‌باش درآمده‌اند. جمعیت تحت تاثیر در مناطق زلزله‌ زده حدود 8 هزار نفر است، اما هنوز اطلاعات دقیقی از میزان خسارت اعلام نشده است. برای ورود به کانال تلگرام ما کلیک کنید.

درباره این خبر سوالی دارید؟ در نظرات از رکنا بپرسید. پایان خبر / رکنا / کدخبر 619694
  • فیلم / پیگیری ویژه وزارت امور خارجه برای تعیین تکلیف خلبانان ایرانی در قطر