بازداشت 46 گنده لات تهرانی

فرمانده انتظامی تهران بزرگ گفت: طی پنجمین مرحله از طرح برخورد با اراذل و اوباش و مزاحمان نوامیس پایتخت، ٤٦ اوباش سطح‌دار دستگیر شدند.
به گزارش رکنا، سردار حسین رحیمی روز دوشنبه در جمع خبرنگاران در مقر پلیس پایتخت افزود: بنا به درخواست مکرر مردم و برخی تحرک‌ها از سوی اراذل و اوباش، طرح جدید مبارزه و برخورد با آنان از ساعت ۱۶ روز گذشته کلید خورد و تا هفت صبح امروز ادامه داشت.

وی تصریح کرد: در این مرحله‌ ۱۲۵ محله و مکان شامل سفره‌خانه، قهوه‌خانه، باشگاه‌های بدنسازی، پارک‌ها و تفرجگاه‌ها که محل حضور این عناصر بود، پاکسازی شد و ۳۸۹ نفر دستگیر شدند که ۴۶ نفر آنان سطح‌دار بودند.

وی ادامه داد: ۲۸۹ نفر از این اراذل و اوباش در معابر پارک‌ها و اماکن عمومی برای نوامیس مردم مزاحمت ایجاد می‌کردند و ۲۲ نفر دیگر جرایم خشن مرتکب شده بودند و تجاوز به عنف هم داشتند.

به گفته وی ۲۱ نفر از اراذل و اوباش دستگیر شده علاوه بر اوباشگری در زمینه توزیع مواد مخدر نیز فعالیت داشتند.

سردار رحیمی با بیان اینکه از دستگیرشدگان یک قبضه سلاح گرم، ۸۳ قبضه انواع سلاح سرد و ۱۳ قبضه شبه سلاح کشف و ضبط شد، اظهار داشت: در یکی از عملیات‌هایی که شب گذشته انجام شد، بالغ بر ۶۳ کیلوگرم مواد مخدر و ۱۵ دستگاه خودرو و موتورسیکلت کشف شد.

وی به پلمب ۶۳ واحد صنفی که محل تردد و پاتوق اراذل و اوباش بود، اشاره و اعلام کرد: اماکن و اصنافی که محل حضور یا پاتوق اراذل و اوباش باشند به مدت سه ماه پلمب خواهد شد و با متصدی واحد صنفی نیز برخورد قاطع انجام می‌شود.

رئیس پلیس پایتخت به رصد فضای مجازی اشاره و اظهار کرد: طی شب گذشته ۲۴ تارنما که اقدام به ترویج فرهنگ اراذل و اوباشی می‌کردند، شناسایی شدند و همچنین هفت صفحه نیز شناسایی و افراد گرداننده آن دستگیر شدند.

وی ادامه داد: تارنمای ۱۰ نفر نیز که خواسته یا ناخواسته فرهنگ اوباشگری را ترویج کرده یا فیلم‌های آنان را منتشر می‌کردند، مسدود و پرونده برایشان تشکیل شد.

این مقام ارشد پلیس تهران با تأکید بر این مطلب که برخورد با اراذل و اوباش در اولویت و دستور کار پلیس تهران است، تصریح کرد: پلیس با نگاه‌های ظرفیتی، مزاحمت‌های خیابانی، مزاحمت در پارک‌ها و تفرجگاه‌ها و تحرکات در واحدهای صنفی اعم از قهوه‌خانه، سفره‌خانه، باشگاه‌های بدنسازی و هرگونه تحرکات برخورد قاطع خواهد کرد.

 پلیس پایتخت با اراذل و اوباش به صورت جدی برخورد می‌کند و چندی پیش نیز تعدادی از آنان را با هدف معرفی به مردم و دادن درس عبرت به سایر مجرمان در یکی از خیابان‌های شرق تهران گرداند.برای ورود به کانال تلگرام ما کلیک کنید.

درباره این خبر سوالی دارید؟ در نظرات از رکنا بپرسید. پایان خبر / رکنا / کدخبر 610672
  • تجاوز به «هستی مهدوی فر» در متروی توکیوی ژاپن / ماجرای پیام تصویری خانم بازیگر ایرانی به سفیر ژاپن چیست؟ + فیلم