برخورد مرگبار پژو 405 با گله احشام در کاشمر
تبلیغات

به گزارش رکنا، فرمانده انتظامی کاشمر گفت: برخورد یک دستگاه سواری پژو 405 به‌دلایل نامعلوم، 9 رأس گوسفند را تلف کرد.

 حسین احمدی گفت: در پی اعلام برخورد یک دستگاه خودرو سواری پژو 405 با گله گوسفندان در کیلومتر 9 محور کاشمر- شادمهر به مرکز فوریت‌های پلیسی 110، بلافاصله گشت تصادفات به محل حادثه اعزام شدند.

تصادف با گله احشام در کاشمر /9 گوسفند تلف شدند

فرمانده انتظامی کاشمر افزود: با حضور ماموران در محل حادثه و در بررسی‌های اولیه مشخص شد یک دستگاه سواری پژو 405 به‌دلایل نامعلومی با گله گوسفندان برخورد کرده و 9 رأس گوسفند تلف شده است.

وی تصریح کرد: علت وقوع این حادثه از سوی کارشناسان پلیس راه در حال بررسی است.

احمدی عنوان کرد: رعایت حریم جاده توسط مسئول هدایت گوسفندان، عبور گله گوسفند از نقاط ایمن و استفاده از تجهیزات هشدار دهنده هنگام عبور احشام از عرض جاده و خودداری از حرکت گله احشام در شب تا حد زیادی می‌تواند از بروز این گونه حوادث ناگوار جلوگیری کند.برای ورود به کانال تلگرام ما کلیک کنید.

اخبار تاپ حوادث

تبلیغات
تبلیغات
تبلیغات

وبگردی