عسل 2 ساله زیر ماشین له شد / در زابل رخ داد

به گزارش رکنا، سرهنگ احمد ثمره حسینی فرمانده انتظامی شهرستان زابل گفت: یک فقره تصادف فوتی به فوریت‌های پلیسی ۱۱۰ اعلام و بلافاصله تیم گشت پلیس به همراه عوامل امدادی به محل اعزام شدند.

برخورد مرگبار سواری پراید با عسل کوچولو

او افزود: در بررسی‌های به عمل آمده در محل حادثه مشخص شد یک دستگاه خودرو پراید با دختر بچه‌ای ۲ ساله به نام عسل برخورد کرده است.

سرهنگ ثمره حسینی تصریح کرد: در این حادثه متاسفانه دختربچه خردسال پس از انتقال به بیمارستان امیرالمومنین (ع) با وجود تلاش تیم‌های پزشکی به علت شدت جراحات وارده فوت کرد.

فرمانده انتظامی شهرستان زابل تصریح کرد: کارشناس تصادفات راهور علت حادثه را بی توجهی به جلو راننده پراید اعلام کرده است.برای ورود به کانال تلگرام ما کلیک کنید.

 

درباره این خبر سوالی دارید؟ در نظرات از رکنا بپرسید. پایان خبر / رکنا / کدخبر 561685
  • فیلم / سرلشکر رضایی: وحدت ملی و انسجام ملی کمتر از موشک های ما نیست و دشمن با دیدن این اتحاد دچار یاس و ناامیدی می شود