قتل گانگستر مخوف سمنان با گلوله پلیس!
تبلیغات

به گزارش رکنا، سرهنگ عبدالله حسنی روز سه شنبه به خبرنگاران در سمنان اظهارداشت: ماموران انتظامی استان در یک درگیری مسلحانه یک باند ۶ نفره قاچاق موادمخدر را منهدم کردند و یک سوداگر مرگ در این عملیات به هلاکت رسد.

وی با اشاره به کشف ۶۴۰ کیلوگرم انواع موادمخدر در عملیات انهدام باند سوداگران مرگ، بیان کرد: ۲۰۰ کیلوگرم شیشه و ۴۴۰ کیلوگرم تریاک در این عملیات مسلحانه کشف شد.

فرمانده انتظامی استان سمنان در تشریح این عملیات، گفت: با اقدامات اطلاعاتی چند ماهه ماموران عملیات ویژه پلیس مبارزه با موادمخدر استان بر روی یکی از عناصر حمل و قاچاق موادمخدر، مشخص شد این سوداگر مرگ در قالب یک باند، سودای انتقال یک محموله بزرگ مواد را در سر دارد.

وی تصریح کرد: در ادامه تحقیقات، اطلاعات انتقال این محموله به دست آمد و ماموران دریافتند اعضای باند مواد را در قالب کاروان مسلح به استان سمنان حمل می‌کنند.

فرمانده انتظامی استان سمنان ابراز داشت: تیم‌های ویژه پلیس در محورهای مواصلاتی و اجرای گشت‌های محسوس و نامحسوس برای شناسایی و دستگیری سوداگران مرگ مستقر شدند و سرانجام هر ۲ دستگاه خودروی متعلق به اعضای این باند در محور کویری دامغان- معلمان شناسایی و دستور ایست از سوی پلیس صادر شد.

وی، به بروز درگیری مسلحانه بین سوداگران مرگ و پلیس اشاره و خاطرنشان کرد: با شلیک دقیق ماموران یکی از قاچاقچیان مواد به هلاکت رسید و پنج نفر دیگر دستگیرشدند.

به گفته وی، سه دستگاه خودروی دیگر نیز در همین راستا توقیف و تعداد قابل توجهی انواع گوشی همراه کشف شد.

فرمانده انتظامی استان سمنان، با تقدیر از تلاش و پیگیری های ماموران در خصوص این عملیات، به ورود ماده مخدر خطرناک شیشه از مرزهای شرقی کشور اشاره و خاطرنشان کرد: مبارزه بی امان با سوداگران مرگ و طرح های گوناگون پیشگیرانه و مقابله ای پلیس تا ریشه کنی این بلای خانمانسوز استمرار دارد.

۹ تن انواع موادمخدر از ابتدای سال ۹۸ تا کنون به همت ماموران انتظامی استان سمنان کشف شد. برای ورود به کانال تلگرام ما کلیک کنید.

اخبار تاپ حوادث

تبلیغات
تبلیغات
تبلیغات

وبگردی