ناگفته های قاضی شهریاری درباره آخرین وضعیت پرونده حادثه دانشگاه علوم+ عکس

قاضی محمد شهریاری با اشاره به مرگ ۱۰ نفر بر اثر این حادثه، اظهار کرد: کار ما در بخش دادسرای جنایی مربوط به تعیین هویت و کالبدشکافی اجساد و تحویل اجساد به خانواده‌ها بود که هر ۱۰ جسد شناسایی و تعیین هویت و به خانواده‌هایشان تحویل داده شد.

وی همچنین گفت: بخش رسیدگی به این پرونده در دادسرای جنایی نیست و با دادسرای راهور است و در دادسرای راهور پرونده تشکیل شده و به آن رسیدگی می‌شود.

شهریاری یادآور شد: همانطور که اعلام شد سکته راننده اتوبوس تایید نشد.

به گزارش ایسنا، روز سه شنبه ۴ دی ماه ۹۷، اتوبوس حامل دانشجویان دانشگاه علوم و تحقیقات واژگون شد که این حادثه Incident ۱۰ کشته و چندین مصدوم بر جای گذاشت.اخبار 24 ساعت گذشته رکنا را از دست ندهید

 

درباره این خبر سوالی دارید؟ در نظرات از رکنا بپرسید. پایان خبر / رکنا / کدخبر 448360
  • فیلم / محسن رضایی: برخی می گویند چرا روی تنبیه آمریکا اصرار دارید؟ چیزی در دستتان است که نمی خواهید رو کنید؟ بله ما یک چیزی داریم!