اعزام ۱۰ تیم ارزیاب به منطقه "هجدک" کرمان

مرتضی سلیمی در یک برنامه زنده تلویزیونی گفت: پس از زمین لرزه ۶.۲ ریشتری در هجدک کرمان، تیم‌های ارزیاب در منطقه حضور یافته اند.

وی افزود: در حال حاضر ۱۰ تیم کار ارزیابی خسارت‌های احتمالی زمین لرزه هجدک را برعهده گرفته اند.

رئیس سازمان امداد و نجات جمعیت هلال احمر با اشاره به آمادگی کامل نیرو‌های هلال احمر تصریح کرد: با توجه به اینکه طی روز‌های اخیر شاهد زمین لرزه بیش از ۶ ریشتر در منطقه هجدک بودیم تیم‌های ارزیاب در منطقه استقرار داشتند.

سلیمی با تاکید بر اینکه هنوز خسارتی از زمین لرزه هجدک اعلام نشده است خاطرنشان کرد: هنوز خسارتی در رابطه با زلزله هجدک اعلام نشده است.

مرتضی اکبرپور، معاون آمادگی و مقابله سازمان مدیریت بحران کشور  اظهار کرد: دقایقی پس از زلزله در کرمان تیم‌های ارزیاب به محل اعزام شده و گزارش‌های واصله از آنان حاکی از این است که این زلزله مورد فوتی نداشته است.

وی با بیان اینکه برابر گزارش‌های اولیه دیوار تعدادی از واحدهای مسکونی در این مناطق ترک خورده است، گفت: بالگرد ارزیابی نیز در مناطق زلزله زده به پرواز درآمده و ارزیابی ادامه دارد.

وی با بیان اینکه گزارش قطعی از خسارات این زلزله تا ساعاتی دیگر اعلام خواهد شد اظهار کرد: در حال حاضر اخلال در ارتباط مخابراتی شهرستان هجدک وجود دارد که تیم‌های مربوطه در حال حل این مشکل هستند.

وی درباره تعداد پس لرزه‌ها نیز گفت: از زمان وقوع زمین لرزه 6.2 ریشتری تا یک ساعت بعد حدود چهار پس لرزه در این منطقه گزارش شده است.برای ورود به کانال تلگرام ما کلیک کنید.

پایان خبر / رکنا / کدخبر 336275
  • فیلم غرش زیبای شیر هنگام غروب آفتاب

اخبار تاپ حوادث