حمید امیرتیموری معاون عمرانی فرماندار رابر گفت: زن گم شده در کوه‌های اشکنوئیه رابر که از صبح روز گذشته برای جمع‌آوری داروهای گیاهی به آن منطقه عزیمت کرده و به خانه برنگشته بود در روستای سرزه بردسیر پیدا شد.
وی گفت: پس از اطلاع از این خبر در ساعت 22 دوشنبه، با 10 اکیپ از نیروهای مردمی و دولتی جستجو آغاز شد و با در مسافت‌هایی حدود 30 کیلومتر از جاده‌های کوهستانی و حضور یک اکیپ از نیروها در لاله‌زار به دهیاری اعلام شد که درصورت هرگونه خبر از زن گم شده اطلاع‌رسانی شود.
امیرتیموری افزود: ساعت 15 امروز دهیار روستای سرزه شهرستان بردسیر از حضور این زن در خانه یکی از ساکنان روستا خبر داد.
وی با اشاره به سلامت کامل این فرد ادامه داد: این فرد به علت گم کردن مسیر به سمت شیرینک حرکت کرده است. برای ورود به کانال تلگرام ما کلیک کنید.

 

درباره این خبر سوالی دارید؟ در نظرات از رکنا بپرسید. پایان خبر / رکنا / کدخبر 261612
  • مسیح علینژاد و پهلوی 2 شارلاتان هستند که مردم را به کشتن می دهند + فیلم