کشف 382 قبضه انواع سلاح قاچاق
حوادث رکنا: سخنگوی فراجا از کشف 382 قبضه انواع سلاح قاچاق شامل 200 قبضه سلاح جنگی و 182 قبضه سلاح شکاری در استانهای کرمان و خوزستان خبر داد و گفت: در این رابطه 128 نفر دستگیر شدند.
به گزارش رکنا، سخنگوی فراجا از کشف 382 قبضه انواع سلاح قاچاق خبر داد. سردار منتظرالمهدی، سخنگوی فراجا گفت: در ادامه اجرای طرحهای برخورد با قاچاقچیان سلاح و مهمات غیرمجاز در دو استان کرمان و خوزستان، طی 48 ساعت گذشته، تعداد 382 قبضه انواع سلاحهای جنگی (200 قبضه) و شکاری (182 قبضه) قاچاق، به همراه تعداد 4495 تیر فشنگ کشف گردید.
سخنگوی پلیس افزود: در این رابطه، تعداد 128 نفر قاچاقچی نیز دستگیر شدند که پس از سیر مراحل بازجویی، در اختیار مراجع قضایی قرار خواهند گرفت.
وی در پایان خاطرنشان کرد: امنیت مردم خط قرمز ماست و پلیس در زمینه برخورد با مخلان نظم و امنیت عمومی، هیچگونه مماشاتی نخواهد کرد.
-
تأکید رئیس قوه قضاییه بر اجرای سریع و کامل قانون الزام به ثبت رسمی معاملات
ارسال نظر