واژگونی اتوبوس در محور دزفول – شوشتر 5 کشته برجا گذاشت
حوادث رکنا: در پی واژگونی یک دستگاه اتوبوس و برخورد آن با چند خودروی عبوری در محور دزفول به شوشتر، پنج نفر جان باختند و سه نفر دیگر مصدوم شدند.
رئیس اورژانس پیشبیمارستانی و مدیر حوادث دانشگاه علوم پزشکی دزفول از وقوع یک سانحه رانندگی مرگبار در محور دزفول به شوشتر خبر داد و گفت: تصادف و واژگونی یک دستگاه اتوبوس با چند خودروی عبوری، منجر به جانباختن پنج نفر و مصدوم شدن سه نفر دیگر شد.
رضا معمارزاده روز یکشنبه در گفتوگو با خبرنگار ایرنا اظهار کرد: این حادثه ساعت ۷:۳۰ صبح امروز در جاده دزفول به شوشتر، بعد از کارخانه فولاد رخ داد که بلافاصله پس از اعلام به مرکز ارتباطات اورژانس ۱۱۵، پنج تیم عملیاتی به محل حادثه اعزام شدند.
وی با بیان اینکه اتوبوس در زمان وقوع حادثه فاقد مسافر بوده است، افزود: راننده اتوبوس دچار مصدومیت شده و بهدلیل شدت حادثه در پشت فرمان گرفتار شده بود که عملیات رهاسازی وی توسط نیروهای آتشنشانی انجام شد.
رئیس اورژانس پیشبیمارستانی دزفول با اشاره به اینکه پنج فوتی این حادثه از سرنشینان یک دستگاه خودروی پژو بودند، گفت: اقدامات اولیه درمانی و تریاژ مصدومان در محل حادثه انجام و مجروحان برای دریافت خدمات تخصصیتر به بیمارستان بزرگ دزفول منتقل شدند.
معمارزاده با اشاره به گستردگی این حادثه خاطرنشان کرد: هماهنگیهای لازم با سایر دستگاههای امدادی و خدماتی برای مدیریت صحنه و امدادرسانی سریع انجام شد.
ارسال نظر